Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Brněnské derby ovládli futsalisté Helasu, Kladno zdolalo Benago

Praha - Vítězem ostře sledovaného brněnského derby se stali futsalisté Helasu, kteří v 11. ligovém kole zdolali před 1 150 fanoušky Tango 4:0. Nejlepší útok ligy se tak poprvé v sezoně vůbec neprosadil. Brankář domácích David Šimon vychytal třetí nulu v sezoně. Ve druhém utkání porazilo Kladno pražské Benago 3:2.

Futsalisté Kladna
zdroj: ČT sport autor: Michal Pavlík

Brněnské derby rozehrál lépe Helas, když ve 4. minutě překonal Kubíčka Sýkora. Na 2:0 pro domácí zvýšil o tři minuty později Lacko a tento stav vydržel až do přestávky. Překvapení kola pokračovalo i ve druhé dvacetiminutovce. Ve 29. minutě zvýšil na 3:0 Lidmila a Tango začalo hrát power play. Ani při hře bez brankáře nenašlo recept na brankáře Šimona, ten naopak připravil míč do prázdné brány skórujícímu Lackovi – 4:0!

Ve druhém pondělním zápase přivítalo Kladno Benago. Domácí se ujali poločasového vedení 1:0 díky trefě Junka z trestného kopu. Po přestávce Kladno pokračovalo ve střelecké aktivitě. Na 2:0 zvýšil po Fričově přihrávce na zadní tyč Jaráb. Ve 32. minutě už satani vedli 3:0. Z gólu se radoval Abrhám.

Pak však Benago začalo hrát power play a soupeře zamklo před brankou. Ve 34. minutě snížil po přihrávce Aga Simitči navrátilec Váňa, který svůj sezonní debut okořenil i druhou brankou po přihrávce Rodka. Vyrovnat se však hostům už nepovedlo.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání futsalistů Helas Brno - Tango Brno

Výsledky futsalové ligy:

Helas Brno – FC Tango Brno 4:0 (2:0)

Branky a nahrávky: 4. Sýkora (Cupák), 7. Lacko, 29. Lidmila (Lerch), 31. Lacko (Šimon). Rozhodčí: Gasnárek – Kincl. ŽK: D. Cupák – Javi, Kovács, Kubíček, Belej. Diváci: 1 150.

FK SAT-AN Kladno – FC Benago Praha 3:2 (1:0)

Branky a nahrávky: 5. Junek, 22. Jaráb (Frič), 32. Abrhám (Čurda) – 34. Váňa (A. Simitči), 35. Váňa (Rodek). ŽK: Čurda, Výborný – Lištván, Brahimi.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články