Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Mistrovské Vítkovice doma nestačily na Tatran

Ostrava – Dohrávka 6. kola florbalové extraligy nabídla střetnutí jediných šampionů v historii domácí nejvyšší soutěže. Mistrovské Vítkovice na vlastní palubovce nestačily na Tatran, když prohrály 2:4. Střešovice tak vedou již s náskokem sedmi bodů před druhou Mladou Boleslaví, která má ale zápas k dobru. Souboj Vítkovic s Tatranem rozhodl ve třetí třetině dvěma góly Milan Fridrich. Dvě trefy a jednu asistenci zaznamenal Marek Vávra. 

Je nám líto, video expirovalo.
1. SC WOOW Vítkovice - Tatran Omlux Střešovice

Skóre otevřel v deváté minutě po Richtrově akci Marek Vávra. V druhém dějství otočili svývoj utkání Jan Šebesta s Lukášem Veltšmídem, ale z vedení se radovali domácí jen šest vteřin. Bleskově vyrovnal Marek Vávra. Ve 48. minutě využil přesilovku Milan Fridrich, který 62 vteřin před koncem po výhozu Tomáš Kafky také pojistil výhru.

"Celý zápas byl svázaný taktikou. Ceníme si vítězství. Poslední dobou se nám nedaří tolik herně, ale výsledkově to klape. Jsme rádi," prohlásil Fridrich.  "Bylo to vyrovnané a bojovné utkání plné osobních soubojů a krásných akcí. Troufnu si říct, že jsme dvě třetiny byli lepším týmem. Bohužel se nám nepodařilo udržet vedení delší dobu a dostat se do potřebného klidu," řekl trenér Vítkovic Michal Deus. 

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články