Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Ostravští hráči slavili doma s fanoušky, klub mezitím jedná o Lize mistrů

Ostrava – Velikým překvapením skončil letošní ročník volejbalové extraligy – ve finále jeho vyřazovací části ostravský tým porazil favority z Českých Budějovic a posadil se na trůn české nejvyšší soutěže. Nyní, deset dní po skončení finále, oslavili Ostravští svůj úspěch i ve slezské metropoli. Mistrovská jízda započala podpisovou akcí na Masarykově náměstí a tečku za ní udělal otevřený trénink v ČEZ aréně.

Setkání s fanoušky pokračovala i v jiných částech města. Radost tak příznivcům zdejších volejbalistů kalí snad jen fakt, že nejlepší hráč soutěže Petr Michalovič je na odchodu do jednoho z týmů italské Serie A. "Je to jasné, že je to Itálie, ale zatím mám zakázané od agenta mluvit o konkrétním klubu. Takže se vše dozvíte až později," uvedl talentovaný hráč.

Tým se tak nyní může těšit na nadcházející dovolenou, už v pondělí však ostravský klub musí učinit jedno důležité rozhodnutí – a to, zda se přihlásí do prestižní volejbalové Ligy mistrů. Podle manažera klubu Tomáše Ziníka budou vyjednávání pokračovat až do poslední možné chvíle.

Je nám líto, video expirovalo.
Ostravští volejbalisté oslavují extraligový titul

Hlavní zprávy

Nejčtenější články