Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Profesionální hráč NFL zastřelil přítelkyni a potom i sebe

Praha/Kansas - Hráč amerického fotbalu Jovan Belcher z Kansasu zastřelil svou přítelkyni a následně před stadionem klubu spáchal sebevraždu. Belcherovi bylo 25 let, v Kansasu působil čtvrtou sezonu.

Jovan Belcher
zdroj: ČT24

Sled tragických událostí začal v Belcherově domě, kde zastřelil svou přítelkyni, dvaadvacetiletou Kasandru Perkinsovou, se kterou měl 3měsíční dceru. Perkinsová zemřela krátce po převozu do nemocnice.

Policie motiv střelby nezveřejnila, mezi partnery údajně docházelo k častým hádkám. Belcher následně zamířil k tréninkovému komplexu u stadionu týmu Kansas City Chiefs, kde se o několik minut později zastřelil. Před sebevraždou poděkoval trenérovi týmu a generálnímu manažerovi, ti už mu v činu nedokázali zabránit.

"Trenéři vypověděli, že když dorazil na místo, nebyl nikdo v nebezpečí. Nikoho svou zbraní neohrožoval," uvedl mluvčí kansaské policie Darin Snapp.

Čin naprosto šokoval americkou sportovní veřejnost. Aktuálně nejhorší tým NFL se i přes tragické události rozhodl nastoupit k dnešnímu utkání s Carolinou

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články