Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Brněnští draci vyhráli základní část baseballové extraligy

Brno - Draci Brno vyhráli základní část baseballové extraligy poté, co v dnešní dohrávce o první místo v tabulce porazili obhájce titulu a městské rivaly Techniku vysoko 24:3. V semifinále play-off na tři vítězství se od 4. srpna střetnou Draci Brno s Kotlářkou Praha a Technika narazí na Eagles Praha.

Nadhazovač brněnských Draků
zdroj: e-salina.cz

Nezvykle chybující Technika držela se soupeřem krok pouze v úvodu zápasu. V dalším průběhu už zcela jednoznačně ovládli hru Draci. V osmé směně uhráli dokonce 14 bodů, když se jim podařily i dva homeruny. Na nadhazovačském kopci Draků se vystřídali mladí hráči Michal Sobotka, který odházel šest směn, a Jakub Ižold, jenž doházel poslední dvě.

"Chtěli jsme si oba mladíky vyzkoušet v těžkém utkání. Zápas jsme ale měli po celou dobu ve svých rukou. V závěru soupeř zcela odpadl a průběh zápasu byl velkým zklamáním i pro diváky. Těch přišlo na závěrečné derby hodně," uvedl kouč Draků Arnošt Nesňal.

"Nedařilo se nám. To se někdy stává. Na našich hráčích se projevila v závěru ztráta motivace, neboť v play-off jsme chtěli hrát proti Eagles Praha," uvedl tiskový mluvčí Techniky Martin Střítecký. V základní části ovšem Technika Brno z pěti zápasů pražské Eagles ani jednou neporazila.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články