Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Čeští házenkáři porazili na turnaji v Rakousku domácí reprezentaci

Innsbruck - Čeští házenkáři vstoupili do přípravného turnaje v Rakousku těsnou výhrou 25:24 nad domácím výběrem. Svěřenci slovenského kouče Martina Liptáka položili základ k vítězství už v prvním poločase, který vyhráli o pět branek, v závěru pak udrželi těsný náskok.

Češi měli v Innsbrucku proti domácím Rakušanům skvělý vstup do utkání a v šesté minutě vedli po třech trefách Nocara a Horáka 6:2. Po změně stran zvýšil Řezníček už na rozdíl sedmi gólů, a i když soupeř v závěru mocně dotahoval, vyrovnat se mu ani jednou nepodařilo. Na české výhře se sedmi brankami podílel na triumfu Horák.

Turnaj v Rakousku je pro české házenkáře přípravou na červnové kvalifikační dvojutkání o postup na světový šampionát proti Rusku. V pátek od 18:00 čeká Liptákovy svěřence zápas se Slovinskem, které dnes hladce porazilo Řecko.

Přípravný turnaj házenkářů Goldgas Cup v Innsbrucku:

Rakousko - Česko 24:25 (11:16)
Sestava a branky ČR: Mrkva, Štochl - Nocar 4, Řezníček 4, Hrstka 1, Zdráhala, Vraný 1, Kubeš 3, Motl 1, Jícha 1, Sobol, Horák 7, Číp, Krupa, Prachař, Sklenák 3/1.  Nejvíce branek Rakouska: Schlinger 6. Sedmimetrové hody: 1/1 - 3/1. Vyloučení: 3:1.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články