Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Zahajovací sestavy Utkání hvězd NBA ovládli hráči Los Angeles

New York - Zahajovací sestavu Západní konference pro Utkání hvězd basketbalové NBA ovládli hráči z Los Angeles. Z týmu Lakers fanoušci vybrali Kobeho Bryanta a Andrewa Bynuma, z Clippers pak Blakea Griffina a Chrise Paula. Čtveřici doplní Kevin Durant z Oklahomy.

Dvě dvojice spoluhráčů se v zahajovací sestavě zápasu All Star objevily poprvé od roku 1997, kdy příznivci vybrali do jednoho týmu Hakeema Olajuwona a Charlese Barkleyho z Houstonu a Garyho Paytona se Shawnem Kempem ze Seattlu.

Ve výběru Východní konference bude mít dva zástupce Miami, které bude reprezentovat LeBron James a Dwyane Wade. K nim se přidají Carmelo Anthony z New Yorku Knicks, Derrick Rose z Chicaga a Dwight Howard z Orlanda, které bude Utkání hvězd 26. února hostit.

Nejvíce hlasů od fanoušků dostal Howard (1,600.390), druhý skončil Bryant (1,555.479), který byl do zahajovací pětice zápasu All Stars zvolen počtrnácté v kariéře. Něco podobného se v historii NBA dosud povedlo pouze Shaquillu O'Nealovi, Jerrymu Westovi a Karlu Maloneovi.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články