Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Absa Cape Epic

Washington prohrál další zápas, doma podlehl Denveru

Washington - Basketbalisté Washingtonu prohráli v NBA třináctý z patnácti zápasů a zůstávají nejhorším celkem zámořské ligy. Wizards v pátek doma podlehli Denveru 104:108. Jan Veselý odehrál v dresu poražených tři a půl minuty, připsal si jeden doskočený míč a tři osobní chyby. Washington vstoupil do utkání slibně, první čtvrtinu vyhrál o deset bodů, pak se ale Denveru rozehrál náhradník Al Harrington a s 29 body zastínil všechny ostatní střelce. Domácí ještě čtyři minuty před koncem vedli, závěr však zvládl lépe soupeř.

Al Harrington
zdroj: ČTK/AP

Hrdinou zápasu Orlanda proti Lakers byl domácí Dwight Howard, který k 21 bodům přidal 23 doskoků. Losangeleský tým tradičně táhl Kobe Bryant, jeho 30 bodů však tentokrát porážku neodvrátilo, lídři Jihovýchodní divize zvítězili 92:80.

Nejúspěšnějším klubem ligy je Chicago, které i bez zraněné hvězdy Derricka Rose deklasovalo Cleveland 114:75 a připravilo Cavaliers nejtěžší domácí porážku v historii. "V obraně hráli opravdu výborně. Pokaždé jsme se strašně nadřeli, než jsme vůbec dokázali vystřelit," prohlásil clevelandský náhradník Daniel Gibson.

Sám se o střelbu pokusil desetkrát, ale trefil jen dvě trojky. "Ale rozhodně musíme víc bojovat. Dneska jsme to prostě vzdali, to se nesmí stát," dodal Gibson.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články