Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sportovní zprávy

Liberečtí volejbalisté nezvládli zlatý set

Amriswil (Švýcarsko) - Volejbalisté Dukly Liberec v pohárové Evropě skončili. V odvetě druhého kola Vyzývacího poháru sice vyhráli ve Švýcarsku nad Amriswilem 3:2, ale v rozhodujícím "zlatém setu" domácímu týmu podlehli 10:15.

Liberečtí volejbalisté
zdroj: ČT24

Amriswil zvítězil před týdnem na severu Čech rovněž v pěti setech. Dnes sice švýcarský tým v domácím prostředí dokázal vyrovnat ztrátu dvou setů, ale tie-break, který ho mohl posunout do dalšího kola, nezvládl. Dukla ho vyhrála jednoznačně 15:10.

Za stavu 1:1 na zápasy tak přišel ke slovu další zkrácený set a jeho průběh byl diametrálně odlišný od toho předchozího. Svěřenci libereckého trenéra Michala Nekoly v jeho druhé polovině na domácí mužstvo nestačili a po výsledku 10:15 se se soutěží rozloučili. Vloni Dukla v třetím nejvýznamnějším evropském poháru došla do osmifinále. Amriswil si v lednovém třetím kole zahraje proti Lokomotivu Charkov.

Volley Amriswil (Švýc.) - Dukla Liberec 2:3 (-19, -22, 21, 24, -10), zlatý set 15:10 Rozhodčí: Markelj, Ragazzini (San Mar.). Čas: 136 min. Diváci: 520. První zápas 3:2, postoupil Amriswil.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články