Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Českobudějovičtí volejbalisté porazili Brno jasně 3:0

Praha - Obhájci titulu v extralize volejbalistů z Českých Budějovic splnili po reprezentační pauze roli favorita v Brně, kde zejména zásluhou dlouholetého reprezentačního univerzála Jakuba Novotného vyhráli 3:0 a vrátili se před Liberec do čela. Zato čtvrtá Příbram dnes nečekaně podlehla v Ústí nad Labem, na palubovce souseda v tabulce navíc po prohře 1:3 vůbec nebodovala.

Brněnským volejbalistům se příliš nedaří
zdroj: www.volejbal-brno.cz

Jihočeši nezačali v Brně dobře a prohrávali 8:13. Pak ale přišel na servis Novotný a Brňané ukončili jeho sérii až za stavu 13:20. Ve druhém dějství se českobudějovičtí hráči nadřeli na výhru 29:27, pak už kralovali. Třítýdenní pauza na nich byla zpočátku znát. "Dlouho jsme spolu nehráli. Chyběl nám nahrávač (Zapletal), takže se zase hledáme jako na začátku ligy. Proto jsme měli slabší první set a udělali jsme chyby i ve druhém," řekl Novotný, se 17 body nejlepší muž zápasu.

Příbram převýšila ústeckého soupeře jen ve druhém sadě, domácí tak nečekaně vyhráli, byť už jim chyběl smečař Nesvačil, který odešel do Benátek nad Jizerou. Ty se dnes už potřetí během šesti dnů utkaly se Zlínem. Po postupu do čtvrtfinále Českého poháru po výsledcích 1:3 a 3:0 zvítězili Středočeši v pětisetové bitvě, přestože ztratili první dva sety.

Nejhoršímu týmu soutěže Odolene Vodě nepomohla ani výměna trenéra. Nástupce Milana Fortuníka Vladimír Bednář musel strávit domácí porážku 0:3 s pražským celkem ČZU. Ten ukončil sérii pěti proher.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články