Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Diamantová liga 2024

V zámořské MLB stále nejsou známi držitelé Wild Cards

New York - Dva dny před koncem dlouhodobé části zámořské baseballové soutěže MLB stále není rozhodnuto o držitelích konferenčních Wild Cards, tedy posledních dvou postupujících do play-off. Do vyřazovacích bojů zatím postoupili pouze vítězové tří divizí obou lig, tedy New York Yankees, Detroit Tigers a Texas Rangers v Americké lize a nejlepší tým základní části Philadelphia Phillies, Milwaukee Brewers a Arizona Diamondbacks, která vyřadila obhájce vítězství ve Světové sérii San Franscisco Giants v Národní lize.

Major League Baseball
zdroj: AP autor: David J. Phillip

Naprosto otevřený je souboj o divokou kartu v Americké lize, kde spolu soupeří divizní konkurenti Boston Red Sox a Tampa Bay Rays, oba celky mají shodnou bilanci 89-71. Pro tým z Floridy hovoří aktuální forma, Red Sox vyhráli jen dvě z posledních deseti utkání, naopak Tampa drží sérii tří výher v řadě. Pro úspěšné dokončení své stíhací jízdy ale budou muset Rays uspět ve dvojzápase s Yankees, nejlepším týmem American League, na Boston čeká jeden z nejslabších celků ligy Baltimore Orioles.

O držiteli Wild Card v národní lize se rozhodne mezi Atlantou Braves a St. Louis Cardinals. Braves mají sice o výhru více, ale poslední tři zápasy prohráli a čeká je domácí dvojzápas s Philadelphií, která v posledním utkání právě v Atlantě dosáhla jubilejní sté výhry v ročníku. Cardinals hrají naopak na hřišti nejhoršího týmu MLB Houstonu. Dlouhodobá část MLB končí v zámoří v noci ze středy na čtvrtek.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články