Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Slovenští i ruští volejbalisté mají na ME jistý postup

Praha/Karlovy Vary – Slovenští volejbalisté vyhráli i svůj druhý zápas pražské skupiny na mistrovství Evropy a mají jistý postup do play-off. Svěřenci italského trenéra Emanuela Zaniniho po sobotním nečekaném vítězství nad obhájci bronzu Bulhary porazili dnes německý tým 3:1. Roli favoritů plní v české skupině v Karlových Varech Rusové. Ti porazili Portugalce.

Portugalsko - Rusko
zdroj: ČTK autor: Sokol Jan

Slováky hnaly za dalším úspěchem znovu na čtyři tisícovky fanoušků. O neporazitelnost a přímý postup do čtvrtfinále budou bojovat v pondělí proti Polsku. Hru Slovenska při neúčasti zraněného kapitána Michala Masného znovu řídil od začátku exkladenský nahrávač Skladaný, v třetím setu jej vystřídal další bývalý legionář české extraligy, někdejší Ostravák Juraj Zaťko.

V Karlových Varech mají plný počet bodů ruští vítězové letošní Světové ligy, které dnes potrápili houževnatí Portugalci a sebrali jim set. Čeští reprezentanti nastoupili v 18:00 proti Estonsku. Ve Vídni je prvním jistým postupujícím Srbsko, v Innsbrucku se o překvapení postarali belgičtí volejbalisté výhrou 3:1 nad Francií.

Je nám líto, video expirovalo.
ME ve volejbalu 2011
Zdroj
ČT24, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články