Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Volejbalistky porazily v Evropské lize Izrael opět 3:0

Raanana - České volejbalistky porazily i ve druhém duelu Evropské ligy v Izraeli domácí reprezentantky hladce 3:0, tentokrát po setech 25:16, 25:21 a 25:16. Trenér Jiří Šiller dal přednost vítězné sestavě z pátečního utkání a jeho svěřenkyně přehrály soupeře opět ve všech směrech. Tentokrát nepustily Izraelky ani jednou do vedení. V příštích dvou zápasech Evropské ligy hostí české volejbalistky příští pátek a sobotu v Prostějově Maďarsko.

Pouze v úvodu držely domácí volejbalistky krok. Ale už ve střední části úvodního setu získal český tým výrazný náskok 21:10 a naprostý klid od koncovky. Obdobný průběh měly i další dva sety, pouze ve druhém dějství se Izraelky na chvíli vzchopily a snížily na rozdíl dvou bodů 19:21, koncovku ale zvládl zkušenější český tým.

Na podání vynikala Aneta Havlíčková, která zaznamenala pět přímých bodů, jedno eso přidaly Kristýna Pastulová a Lucie Mühlsteinová. V útoku nejpřesněji zakončovala akce vedle Pastulové Ivona Svobodníková, dařilo se i Havlíčkové s Havelkovou. Izraelky měly oporu pouze v prostějovské volejbalistce Taťjaně Artmenkové, která ale sama na všechno nestačila.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články