Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Vítkovice vyhrály i podruhé v Brně a v semifinále je čeká derby

Brno - Florbalisté Vítkovic se stali posledními semifinalisty extraligy, když vyhráli ve čtvrtém čtvrtfinále v Brně 6:4 a zvítězili v sérii 3:1 na zápasy. Úřadující vicemistři narazí v boji o finále v městském derby na druhý tým základní části FBC Ostrava. Mistrovský Tatran Střešovice nastoupí v pražském derby proti Chodovu.

V Brně vydržel bezbrankový stav až do 26. minuty, ale pak Kološ dvěma góly a Tomašík jedním získali Vítkovicím vedení 3:0. V poslední minutě druhé části sice Pavla s Ondráčkem vykřesali pro Bulldogs naději, ale díky dvěma gólům Tokoše a jednomu Patrika Suchánka favorit potvrdil postup. Knotek a Ondráček už jen zkorigovali výsledek.

Brno sice vyhrálo na hřišti oba duely v Ostravě, ale v prvním zapsalo na soupisku chybně tři hráče z B-týmu a už v průběhu první třetiny bylo jasné, že zápas bude řešit Ligová komise ČFbU, která výsledek kontumovala ve prospěch Vítkovic. Ty tak po dvou výhrách v Brně mohou nadále pomýšlet na to, že zopakují účast ve finále z uplynulých tří let.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články