Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ACF Fiorentina - FC Viktoria Plzeň

San Antonio má již 40. výhru v této sezoně basketbalové NBA

New York - Basketbalisté San Antonia jsou v NBA k nezastavení a v noci si připsali již čtyřicátou výhru v sezoně. Na domácí palubovce nezaváhali již po osmnácté za sebou, tentokrát porazili Houston 108:95. V následujících třech týdnech však musí počítat s dlouhou šňůrou zápasů na hřištích soupeřů. Dlouho vyrovnané utkání rozhodla série tříbodových střel Spurs na začátku závěrečné čtvrtiny. "Byli jsme pořád v zápase. Ale oni jsou tak kvalitní po celý zápas i po celou sezonu. Jsou teď prostě nejlepší," uznal s 23 body nejlepší střelec zápasu Louis Scola z Houstonu.

Po špatné sérii z přelomu roku se zvedá Dallas, jenž se může opět spolehnout na výkony Dirka Nowitzkého. Ten se po zranění dostává pomalu do své bývalé formy, tentokrát zatížil konto Atlanty 19 body a přispěl k výhře 102:91. Tým Mavericks vyhrál poslední čtyři zápasy a má třetí nejlepší bilanci v Západní konferenci.

Basketbalisté New Orleans měli možnost přepsat jedenáctou výhrou v řadě klubovou historii, proti bylo ale Sacramento. To už v pátek překvapilo obhájce titulu Los Angeles Lakers a forma mu vydržela i do sobotního zápasu, který pro sebe získalo v poměru 102:96. Domácí v duelu ani jednou neprohrávali a opět se mohli spolehnout na přesnou ruku DeMarcuse Cousinse, jenž zaznamenal 25 bodů.

Utkání Sacramento - New Orleans
zdroj: AP autor: Steve Yeater
Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články