Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Nymburk prohrál v Jadranské lize pošesté za sebou

Nymburk - Basketbalisté Nymburka utrpěli v Jadranské lize šestou porážku za sebou. S Budučností Podgorica prohráli ve 13. kole na domácí palubovce 74:87. Černohorský tým se posunul do čela soutěže, zatímco Nymburk je na jedenáctém místě. Před pěti dny slavili Středočeši vítězství nad Rigou a postup do osmifinále Evropského poháru, jejich tápání v Jadranské lize však pokračuje. Naposledy v této soutěži uspěli 13. listopadu v souboji s Partizanem Bělehrad.

V utkání s Podgoricou jim nevyšla už první čtvrtina, v níž prohrávali až o deset bodů, a hosté v dalším průběhu bezpečně mířili za devátou výhrou. Hlavním problémem českého šampiona byla obrana. "Měli tam dálnice a využívali toho. V útoku jsme nezahráli ani jednu akci tak, jak jsme měli. Z toho plynulo, že jsme se nechytali ani v obraně," řekl Radek Nečas.

Radek Nečas:

"Když nedali střely, tak jsme byli tak rozhašení v obraně, že si to doskočili a dali koš. Měli jsme asi osm košů s faulem, což skončilo většinou za tři body. To v tom finálním skóre hrálo velkou roli."

Je nám líto, video expirovalo.
Nymburk prohrál v Jadranské lize s Podgoricou

S 31 minutami strávenými na hřišti byl Nečas nejvytíženějším mužem domácí sestavy. "Měl jsem nohy jak sloupy, soupeř přes mě dával body. Týmu jsem moc nepomohl," konstatoval Nečas. Další zápas v Jadranské lize Nymburk sehraje 5. ledna na palubovce Crvené Zvezdy Bělehrad, kterou v prvním kole doma porazil 94:73.

Zdroj
ČTK, ČT24

Hlavní zprávy

Nejčtenější články