Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS smíšených dvojic 2024 Švédsko

Basketbalisté Bostonu vyhráli v NBA potřinácté za sebou

New York - Basketbalisté Bostonu porazili v nedělním utkání NBA 99:88 Indianu a připsali si už třinácté vítězství za sebou. Hvězdou utkání byl Paul Pierce, jenž po více než čtyřech letech zaznamenal ceněný triple-double. Třiatřicetiletý Pierce si připsal 18 bodů, deset doskoků a 12 asistencí. Dokázal tak spolu s Rayem Allenem (šest přihrávek) nahradit nejlepšího nahrávače soutěže Rajona Ronda, jenž nehrál druhý zápas za sebou a kvůli poraněnému kotníku bude chybět ještě několik týdnů.

"Snažím se být kompletním hráčem. Celou svou kariéru pracuju na tom, abych hrál dobře pod oběma koši," poznamenal Pierce. V sestavě Celtics se po čtyřech utkáních, která vynechal kvůli zranění lýtka, objevil Shaquille O'Neal a nastřílel 11 bodů.

Pátou venkovní výhru za sebou zaznamenali šampioni Los Angeles Lakers, kteří zvítězili 120:110 v Torontu. Vedle tradičních střelců Kobeho Bryanta (20 bodů) a Paua Gasola (19) se v dresu kalifornského celku výrazně prosadili hráči z lavičky, kteří přispěli k výhře 57 body.

"Byli vynikající na celém tripu. Vždy když přišli do zápasu, hodně nám pomohli," pochválil náhradníky kanonýr Bryant po sedmizápasové sérii na palubovkách soupeřů, během níž Lakers šestkrát vyhráli.

Výsledky basketbalové NBA:

Boston - Indiana 99:88, Detroit - New Orleans 111:108 po prodl., New Jersey - Atlanta 89:82, Oklahoma City - Phoenix 110:113, Sacramento - Houston 93:102, Toronto - LA Lakers 110:120.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články