Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Bryant a náhradník Brown odvrátili další prohru Lakers

Milwaukee - Obhájci titulu v NBA Los Angeles Lakers odvrátili proti Milwaukee hrozbu třetí porážky za sebou a v úterním programu zvítězili 118:107. Hlavním tahounem byl tradiční kanonýr Kobe Bryant, autor 31 bodů, a také náhradník Shannon Brown. Ten se zaskvěl v poslední čtvrtině šestnácti body včetně čtyř trojek. Celkem vstřelil Brown 21 bodů.

"To je moje práce: vyskočit z lavičky, když se nedaří, dát mužstvu impulz, nebo něco pořádného udělat," komentoval svůj vydařený večer Brown, jehož cílem je získat v této sezoně takzvanou Sixth Man Award pro nejlepšího
náhradníka ligy. Lakers za sebou měli porážky od Denveru a Phoenixu.

Ve Washingtonu byl ostře sledovaným hráčem jiný dosavadní náhradník, nedávná hvězda Gilbert Arenas totiž nastoupila poprvé po prosincovém incidentu se zbraněmi v týmové šatně v základní sestavě. Z ní vypadl se zraněnou nohou John Wall a Arenas svou šanci využil. Dvaceti body pomohl Wizards k výhře nad Torontem 109:84.

"Nezahrál jsem si pořádně skoro čtyři roky," připomněl Arenas, který od března 2007 bojuje s různými zdravotními problémy a od lednové suspendace za skandál se zbraněmi přišel o zbytek loňské sezony.

Zdroj
ČT24, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články