Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
České ragby

Futsalisté prohráli s Italy, skončí nejlépe sedmí

Anapolis - Čeští futsalisté na prestižním turnaji Grand Prix v Brazílii podlehli Itálii 2:4 a zahrají si o konečné sedmé místo. Jejich soupeřem bude čtvrtfinalista posledního mistrovství světa Argentina, která těsně prohrála s Portugalskem 1:2. Bronzoví medailisté z posledního mistrovství světa Italové o své výhře rozhodli dvěma góly v polovině druhé půle, na které již čeští reprezentanti neměli odpověď. Zápas o sedmé místo se hraje v sobotu od 19:00.

Proti Itálii nastoupili čeští hráči jen 14 hodin po skončení čtvrtfinálového duelu s Paraguayí, v němž prohráli 2:7, a únava na nich byla patrná. V první půli ještě dokázali dvakrát dohnat náskok soupeře zásluhou branek Olivy a Seidlera. Ten se čtvrtým gólem na turnaji dotáhl na čtvrté místo tabulky střelců, o které se dělí mimo jiné s nejlepším futsalistou světa Falcaem. Ovšem to bylo ze strany svěřenců trenéra Tomáše Neumanna vše.

"Pro nás to bylo těžké, hned pět hráčů mělo zdravotní problémy. Navíc tu máme mladý tým plný hráčů kolem dvaceti až třiadvaceti let, kterým chybějí zkušenosti. Celý turnaj ale právě hlavně v získávání zkušeností týmu hodně pomůže," uvedl Neumann pro oficiální web turnaje.

Je nám líto, video expirovalo.
Reportáž Ondřeje Lípy

Hlavní zprávy

Nejčtenější články