Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Znojmo prohrálo doma se Salcburkem a finálová série je srovnána

Znojmo - Hokejisté Znojma prohráli čtvrtý zápas o titul mistra mezinárodní ligy EBEL na domácím ledě se Salcburkem 2:6. Série na čtyři vítězství je vyrovnaná 2:2, pokračovat bude v neděli v Rakousku. 

Utkání Znojmo - Salcburk
zdroj: ČTK autor: Luboš Pavlíček

Orlům vůbec nevyšel začátek, ve 22. minutě prohrávali s obhájcem titulu už 0:3 a brankář Lukáš přenechal své místo Nechvátalovi. Po velkých šancích Puchera a Bořuty snížil až v 31. minutě Lattner, jenže Salcburk byl mnohem produktivnější a brzy získal zpátky vysoký náskok.

"Nechytili jsme začátek. Salcburk byl v první třetině rychlejší, aktivnější, hodně bruslil, byl důrazný, chodil za námi hluboko do pásma. Nám to dělalo problémy, špatně jsme si nahrávali a byli jsme pod tlakem," řekl trenér Jiří Režnar. "Ve druhé třetině jsme dostali nějaké góly a za stavu 1:5, s tak silným týmem, se to těžko otáčí. Chtěli jsme to ale důstojně dohrát a připravit si soupeře na nedělní utkání," uvedl kouč Orlů.

Znojmo po dvou výhrách v řadě tentokrát další nepřidalo, Salcburku doma podlehlo poprvé v sezoně. Závěr zápasu ještě okořenila hromadná bitka. "Myslím si, že to od Podešvy faul nebyl, že ho dohrál čistě. Ale to je věc rozhodčích," řekl Režnak k souboji u mantinelu, který šarvátky odstartoval.

Orli sice nevyužili šanci vybojovat si před svými fanoušky mečbol, stále však věří, že mohou favorizovaného soupeře porazit. "Je to otevřené a začínáme od nuly," dodal Režnar.

Je nám líto, video expirovalo.
Hokejové Znojmo žije finálovým kláním mezinárodní ligy EBEL

Znojmo - Salcburk 2:6 (0:2, 1:3, 1:1)

Branky: 31. Lattner, 41. Šedivý (Bořuta) - 4. a 22. Latusa, 17. a 49. Hughes, 38. Ledin, 39. Heinrich. Stav série: 2:2. 

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články