Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Voráčkův zdravotní stav by neměl být vážný, proti Finsku byl jen otřesený

Paříž – Mistrovství světa pro Jakuba Voráčka s největší pravděpodobností neskončilo. Přestože kapitán hokejové reprezentace nedohrál zápas s Finskem, jeho zdravotní stav by neměl být vážný. Odstoupil, protože byl otřesený.

Jakub Voráček
zdroj: ČTK

Hvězda Philadelphie odstoupila z třetího českého duelu na turnaji po první třetině poté, co jej předtím narazil na mantinel Oskar Osala. Trenér Josef Jandač po utkání uvedl, že věří, že ve čtvrtek proti Norsku by mohl Voráček opět hrát.

"Zprávy o jeho stavu zatím nemáme. Necítil se dobře, tak jsme ho stáhli a nechtěli jsme ho zbytečně přetahovat. Je začátek turnaje. Máme dva dny volno, tak si vorazí a uvidíme," řekl Jandač po výhře 4:3 po samostatných nájezdech. "Voras si vorazí," doplnil s úsměvem.

Osala fauloval Voráčka v sedmé minutě a dostal trest dvě plus deset minut za naražení na mantinel. Český útočník se poté ještě vrátil do hry, do druhé třetiny už ale nenastoupil a v zápase tak zvládl jen sedm střídání a 5:31 minuty. "Věříme, že bude připravený na další zápas," uvedl Jandač.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články