Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Vůjtek doplnil nominaci na kemp o Koblasu, Kubalíka, Vlacha a Volka

Praha - Nový kouč hokejové reprezentace Vladimír Vůjtek doplnil nominaci na nadcházející kemp v Jihlavě o kvarteto hráčů místo čtveřice, která z různých důvodů vypadla. Dodatečně pozval útočníky Petra Koblasu z Karlových Varů, plzeňského Dominika Kubalíka, libereckého Jaroslava Vlacha a Dominika Volka z pražské Sparty.

Vladimír Vůjtek
zdroj: AP autor: Matthias Schrader

Tito čtyři nahradí původně nominované Ondřeje Kašeho (Chomutov) s Erikem Němcem (Vítkovice), kteří se omluvili ze zdravotních důvodů a kvůli rekonvalescenci, a také Jana Káňu s Tomášem Vondráčkem. Ty odmítla z přípravy uvolnit Kometa Brno, kterou nově vede bývalý reprezentační trenér Alois Hadamczik.

Devatenáctiletý Kubalík bude nejmladším z 24 mladých hokejistů, kteří se kempu zúčastní. Šestnáct z nich dosud nemá na kontě žádný reprezentační start.

Kemp se uskuteční od středy do soboty 1. srpna v Jihlavě.

Nominace na reprezentační kemp

Brankáři: Šimon Hrubec, Miroslav Svoboda (oba Třinec), Matěj Machovský (Plzeň).

Obránci: Tomáš Pavelka, Filip Pavlík (oba Litvínov), Milan Doudera (Třinec), Jakub Jeřábek (Plzeň), Lukáš Klok (Vítkovice), Martin Pláněk (Hradec Králové), Adam Polášek (Sparta Praha), Radim Šimek (Liberec).

Útočníci: Jan Schleiss, Dominik Kubalík (oba Plzeň), Milan Vachovec, Petr Koblasa (oba Karlovy Vary), Michal Bulíř, Jaroslav Vlach (oba Liberec), Jakub Orsava, Marek Růžička (oba Třinec), Michal Hlinka (Vítkovice), Petr Holík (Zlín), Tomáš Hyka (Mladá Boleslav), David Kämpf (Chomutov), Dominik Volek (Sparta).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články