Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Archiv D: 5x trenér

Hertl vnímá spekulace o možné výměně, Sharks by ale opouštěl nerad

Tomáš Hertl vnímá, že před posledním rokem, který mu zbývá ze čtyřleté smlouvy v San Jose, se začínají množit spekulace ohledně možné výměny do jiného týmu NHL. Ze Sharks by nerad odcházel, o novém kontraktu však s klubem zatím nejednal.

Sedmadvacetiletý Hertl vstoupí už do své deváté sezony mezi hokejovou elitou. Všechny strávil právě v barvách Sharks, ale jak bývá v podobných případech, kdy je před hráčem poslední rok kontraktu, běžné, ani jemu se nevyhnuly spekulace o možné změně působiště.

"Když má člověk nějaké sociální sítě, tak se tomu nevyhne a vnímá to, ale já se soustředím na to, abychom měli dobrý vstup do sezony a abych ukázal cestu těm mladým klukům, které v týmu máme, na to se člověk chystá především. Nechci se těmi spekulacemi zaobírat, každý den přináší něco nového a vždy se něco píše, ale já se soustředím na to, abych od 16. října byl co nejlépe připravený a pomáhal týmu vyhrávat," řekl Hertl.

Je nám líto, video expirovalo.
Na možnou výměnu vůbec nemyslím, říká před sezonou Hertl

Přestože měl rozhovor s generálním manažerem Dougem Wilsonem, na téma prodloužení spolupráce obou stran prozatím nedošlo. "Mluvil jsem s ním ohledně celého týmu. Říkal mi, že mě tady chce, že jsem pro něj důležitý článek, ale dál jsme se v tomto ohledu zatím nedostali, nepadlo nic konkrétního. Uvidíme, jak to bude vypadat dál, jak se nám povede vstup do sezony," přiblížil Hertl.

V přípravě proběhlo z jeho strany dosud vše bez problémů. "Bylo pár změn v systému a člověk si zvyká, aby se do toho dostal. Jde hlavně o to, aby byl připravený na první zápas sezony. Myslím, že každým zápasem se to zlepšovalo. Šancí si naše lajna vytvářela mnohem víc, cítili jsme se líp a byli jsme sehranější. Zdravotně se cítím super, nemám žádné problémy a fyzicky se cítím moc dobře. Doufám, že chytím dobrý start a budu od začátku patřit k lídrům a pomůžu týmu vyhrávat od prvního zápasu," přál si Hertl.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články