Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Bude Kaše v NHL? Bude. Útočník podepsal novou tříletou smlouvu s Anaheimem

Útočník Ondřej Kaše podepsal v NHL jako chráněný volný hráč nový tříletý kontrakt s Anaheimem. Vydělá si díky němu celkem 7,8 milionu dolarů (téměř 178 milionů korun) a finančně si polepší. V předchozí sezoně, která byla jeho druhou v elitní lize, si podle tříleté vstupní smlouvy vydělal těsně přes 700 tisíc dolarů.

Ondřej Kaše
zdroj: ČTK/AP autor: Alex Gallardo

Dvaadvacetiletý Kaše má za sebou velmi povedený ročník a vylepšil si osobní maxima. Odehrál 66 zápasů v základní části a nasbíral 38 bodů za 20 branek a 18 asistencí. S 18 kladnými body v hodnocení účasti na ledě při vstřelených a obdržených gólech byl třetím nejlepším v týmu Ducks. Během čtyř duelů play-off nebodoval.

"Ondřej je velmi talentovaný šikovný hráč, který má před sebou v této lize zářivou budoucnost. Dobře bruslí, umí skórovat a jako hráč se bude i nadále zlepšovat s přibývajícími zkušenostmi," řekl generální manažer kalifornského týmu Bob Murray.

Právě Ducks si Kašeho vybrali jako 205. hráče během draftu v roce 2014. A jako dosud jediný ze sedmého kola tehdejšího výběru talentů to dotáhl až do NHL. Celkem má na kontě 119 duelů základní částí a 53 bodů (25+28), ve 13 bitvách play-off přidal dvě trefy.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články