Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Liberec si poradil s Cardiffem i podruhé, Bakoš se zaskvěl hattrickem

Cardiff (Wales) Bílí Tygři si z Cardiffu odváží vysoké vítězství 7:3 a také ve třetím utkání Ligy mistrů dokázali bodovat. Liberec sice prohrával v páté minutě už 0:2, ale čtyřmi brankami ve druhé třetině dokonal obrat na průběžných 5:3 a v závěru skóre uzavřel Martin Bakoš, který zkompletoval hattrick. Severočeši se tak drží v závěsu za lídrem skupiny z Växjö.

Roman Will z Liberce
zdroj: ČTK autor: Petrášek Radek

Liberec měl ve Walesu špatný vstup do utkání a po gólech Myerse a Asselina prohrával v páté minutě už 0:2. Obrat zahájil ve 13. minutě v přesilové hře Ordoš a ve druhé třetině jej dokonali Jan Stránský a Bakoš.

V polovině utkání se po Ulmerově brance sice ještě radoval Cardiff z vyrovnání, ale za 68 sekund vrátil Bílým Tygrům vedení Pyrochta a v 36. minutě zvýšil druhou brankou v utkání Bakoš. Po 106 vteřinách závěrečné části se trefil znovu Ordoš a v 46. minutě dovršil v přesilovce výsledek i hattrick Bakoš.

Hokejová Liga mistrů - skupina E:

Cardiff Devils - Bílí Tygři Liberec 3:7 (2:1, 1:4, 0:2)

Branky: 4. Myers (Paris), 5. Asselin (Haddad, Richardson), 30. Ulmer (Fournier, Paris) - 13. Ordoš (Lakatoš, Pyrochta), 26. J. Stránský (D. Špaček), 26. Bakoš (L. Krenželok), 32. Pyrochta (Jašek), 37. Bakoš, 42. Ordoš (Bartovič), 46. Bakoš (Bulíř, Ševc). Rozhodčí: Kaukokari (Fin.), Darnell - Motton, Rose (všichni Brit.). Vyloučení: 7:7, navíc Batch 5 min. a do konce utkání - J. Vlach 10 min. Využití: 0:3. Diváci: 2500.

Sestava Liberce: Will - Ševc, Pyrochta, Šmíd, Plutnar, Derner, Jánošík, Mojžíš - Lakatoš, P. Jelínek, L. Krenželok - Bakoš, Bulíř, Jašek - Bartovič, Vantuch, Ordoš - J. Stránský, J. Vlach, Hrabík - D. Špaček. Trenéři: Pešán a Mlejnek.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články