Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Pardubice půjdou do čtvrtého duelu bez hvězdy. Sedlák dostal trest na jeden zápas

Už po čtvrtém utkání čtvrtfinálové série extraligy mohou hokejisté Pardubic slavit postup. Do střetnutí na ledě Olomouce ale půjdou bez své největší hvězdy. Útočník Lukáš Sedlák dostal za faul na Jakuba Orsavu v úterním střetnutí trest na jeden zápas a bude Dynamu večer chybět. Přímý přenos utkání sledujte na ČT sport a ČT sport Plus od 16:40.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih 3. čtvrtfinále Olomouc – Pardubice

Hvězdný útočník fauloval Orsavu na začátku druhé třetiny u mantinelu. Od rozhodčích Petra Úlehly a Jakuba Šindela dostal trest na pět minut a do konce utkání za zásah do hlavy a krku. Ujčík dnes navíc Sedlákovi, který předtím v zápase vstřelil gól a na další přihrál Davidu Ciencialovi, zastavil činnost.

"Bočně vedeným zákrokem atakoval protihráče. Lukáš Sedlák vedl své jednání nízkou intenzitou, v okamžiku provedení držel ruce u těla, ale je zřetelné, že pohybem pravého ramene zasáhl oblast hlavy nebo krku," uvedl Ujčík v tiskové zprávě.

Sedlák, který začal sezonu v NHL a do Pardubic přišel v prosinci, je s pěti body v play-off druhým nejproduktivnějším hráčem Dynama. V základní části nasbíral 27 bodů ve 24 utkáních, s 15 góly se dělil o post nejlepšího střelce týmu.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články