Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Kooperativa NBL 2023/2024

Třinec i Olomouc využijí volného termínu a v pátek si předehrají 57. kolo

Hokejisté Třince si v pátek od 17:00 předehrají domácí zápas 57. kola extraligy proti Olomouci, který byl původně na programu až v neděli 27. února. Oba celky využily uvolněný termín poté, co jejich soupeři pro plánované 44. kolo skončili kvůli koronavirové nákaze v karanténě.

Třinečtí Oceláři měli původně už ve čtvrtek hostit doma Pardubice, Hanákům byl odložen páteční domácí duel s Litvínovem.

"V nabušené termínové listině s ohledem na pandemickou situaci v zemi a blížící se olympijské hry hledáme každý termín, kdy můžeme hrát. Jednání s Olomoucí byla rychlá, pro naše hráče je dobře, že mohou hrát co nejdřív," řekl klubovému webu sportovní ředitel třineckého klubu Jan Peterek.

V pátečním programu zůstaly jen duely Kladno - Brno, Liberec - České Budějovice a Karlovy Vary - Plzeň. Odloženy byly také zápasy Zlín - Sparta a Hradec Králové - Vítkovice.

Oceláři byli v karanténě od 6. ledna a odložili si od té doby celkem čtyři duely. Jednalo se o zápasy v Liberci, Karlových Varech a Brně a nehráli poté ani utkání v Olomouci.

S Libercem se následně dohodli, že budou hrát duel 39. kola doma v neděli 20. února a na severu Čech se představí v 54. dějství ve středu 2. března. V Karlových Varech nastoupí v úterý 2. února, v Brně proti Kometě ve středu 16. února a v Olomouci v neděli 27. února.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články