Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Bartejs si plácl s Kometou, podepsal na další rok. Brno pro mě vždy byla priorita, řekl

Tomáš Bartejs bude pokračovat v extralize v dresu Komety Brno, s kterou podepsal novou roční smlouvu. Sedmadvacetiletý odchovanec Třebíče nastupuje v dresu Brňanů od konce prosince 2016, kdy přišel právě z mateřské Horácké Slavie. V letech 2017 a 2018 získal obránce s Kometou mistrovský titul.

Tomáš Bartejs se raduje se spoluhráči
zdroj: ČTK autor: Václav Šálek

"Z podpisu mám dobrý pocit. Brno pro mě byla vždycky priorita a jsem opravdu rád, že jsme se domluvili na pokračování," řekl Bartejs.

V uplynulé sezoně si připsal ve 48 zápasech dva body za dvě asistence. Bývalý hráč Chomutova má v extralize na kontě dohromady 291 utkání a 26 bodů (7+19).

"První tři sezony v Kometě mi vyšly lépe než tahle poslední. Takhle to ale ve sportovním životě funguje, nemůže se dařit pořád," podotkl Bartejs.

V sezoně 2015/16 působil i v Bělorusku v Metallurgu Žlobin a po návratu do Třebíče se dočkal životní šance v Kometě. "Do Brna jsem přestoupil kolem Vánoc 2016, uplynulo pár měsíců a zvedali jsme nad hlavu pohár. Povedenější příchod do nového klubu si hokejista dokáže jen těžko představit," vzpomínal.

Sport
zdroj: ČT4

Bartejs: Souboje se Spartou je škoda

Mrzí jej, že kvůli pandemii koronaviru byla tato sezona ukončena před čtvrtfinálovým soubojem Komety se Spartou.

"Její průběh byl všelijaký a do toho ještě ten předčasný konec. Přál bych si, aby se situace zklidnila a všechno se co nejdřív spravilo. Všichni jsme si chtěli spravit chuť a užít si vypjatou sérii. Na play-off jsme se moc těšili. Koho jiného jsme si v danou situaci mohli přát víc než Spartu," řekl Bartejs.

Snaží se udržovat v kondici i při omezených možnostech. "Věnuju se běhání, občas vyjedu na kolečkových bruslích, doma cvičím se všemi možnými pomůckami," dodal Bartejs.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články