Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

SOUHRN 36. KOLA: Jágr vyučoval v O2 areně, do extraligového čela jde Liberec

Fenomenální návrat Jaromíra Jágra se stal milníkem 36. kola. Sedmačtyřicetiletý útočník přispěl k nečekanému vítězství Kladna na Spartě 8:4 dvěma brankami a dvěma asistencemi. Zaváhání Pražanů okamžitě zužitkoval Liberec, který rozstřílel páté Brno 5:0 a vystřídal celek z hlavního města na prvním místě zásluhou lepšího skóre. Doma nezaváhala třetí Plzeň ani čtvrtá Mladá Boleslav, naopak šestý Třinec prohrál 2:3 po nájezdech s Olomoucí.

Jaromír Jágr z Kladna oslavuje jeden z gólů v utkání se Spartou
zdroj: ČTK autor: Deml Ondřej

Sparta Praha - Kladno 4:8

Od října roku 2012 čekali hokejisté Kladna na výhru nad Spartou a dočkali se dnes. Domácí sice třikrát vedli, naposledy 4:2 ve druhé třetině, ale pak už skórovali jen hosté. Výraznou měrou se na vítězství Rytířů 8:4 v O2 areně podílel Jaromír Jágr, který se vrátil po zranění a dal dva góly z přesilovek a u dalších dvou asistoval. Celek z hlavního města proto přišel o vedoucí pozici, kam se posunul Liberec.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta - Kladno

Liberec - Brno 5:0

Rozjetý Liberec nezbrzdila ani Kometa Brno. V očekávaném šlágru vyhráli domácí 5:0 a doma se radovali podvanácté za sebou. Bílí Tygři předstihli o skóre Spartu, která má navíc o čtyři zápasy více. Zápas rozhodli třemi brankami v poslední třetině a hned dvěma se na tom podílel Libor Hudáček.  

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Brno

Plzeň - Pardubice 5:0

Pátou výhru za sebou přidali do příjemné série hokejisté Plzně, kteří na svém ledě deklasovali poslední Pardubice 5:0. Poražení hosté mají o čem přemýšlet, protože už nevyhráli pátý duel v řadě a to je v jejich situaci na pováženou.  

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Pardubice

Mladá Boleslav - Vítkovice 6:3

Páté vítězství nad Vítkovicemi v řadě zaznamenali hokejisté Mladé Boleslavi. Ve 36. kole zdolali ostravské mužstvo 6:3 a posunuli se na čtvrtou pozici v neúplné tabulce. Dvěma góly zazářil útočník Pavel Kousal. Vítkovice, které zakončily sérii sedmi utkání na kluzištích soupeřů, zůstaly dvanácté.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Vítkovice

Třinec - Olomouc 2:3 po nájezdech

Rozjetý Třinec šel do duelu s pěti výhrami z posledních šesti zápasů, zatímco Olomouc se snažila setřást tíži tří porážek v řadě. Favorit byl tedy jasný, ale předpoklady zůstaly na papíře a na ledě to jednoznačně vůbec nevypadalo. Oceláři sice dvakrát vedli, ale hosté vždy stačili do konce třetiny vyrovnat a nakonec rozhodovaly až samostané nájezdy. V deváté sérii rozhodl o vítězství Hanáků 3:2 Zbyněk Irgl.  

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Olomouc

Litvínov - Zlín 2:6

Zlín protáhl špatnou sérii Litvínova už na pět porážek. Tentokrát se Verva marně snažila před vlastními příznivci vyzrát na nepříjemnou hru soupeře. Ten zápas rozhodl čtyřmi góly ve druhé třetině. Až za stavu 0:4 se v poslední části trefil domácí Jarůšek, ale Okál brzy druhým gólem v utkání zmrazil naděje domácích, kteří nakonec prohráli 2:6. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Zlín

 Hradec Králové - Karlovy Vary 5:0

Hokejisté Hradce Králové šli za vítězstvím s nebezpečnými Karlovými Vary od začátku a zaslouženě bodovali už v šestém duelu za sebou, z toho pět z nich vyhráli. Mountfield vyhrál jednoznačně 5:0 a postoupil na deváté místo, na sedmé Vary už ztrácí jen tři body. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Karlovy Vary

Hlavní zprávy

Nejčtenější články