Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Diamantová liga 2024

SOUHRN 37. KOLA: Plzeň srazila lídra z Třince v nájezdech, Pardubice konečně vyhrály

Nejzajímavější podívanou v rámci 37. kola extraligy nabídl duel Třince a Plzně. První tým tabulky doma nestačil na Plzeň 5:6 po nájezdech, alespoň však zachránil bod v poslední minutě trefou Martina Růžičky. Na tři body se na Třinec dotáhl druhý Liberec, který obral Kometu na jejím ledě o body za výhru 2:0 a připravil jí třetí prohru v řadě. Pardubice zvítězily teprve podruhé ve 22 zápasech, doma přehrály Olomouc 6:2. Chomutov stáhl manko na dvanácté místo Karlových Varů na tři body. Sparta si poradila s Litvínovem 4:1. Hradec Králové doma zdolal Vítkovice 3:1 a sesadil je z druhé příčky. 

Hokejisté Plzně se radují z gólu
zdroj: ČTK autor: Vladimír Pryček

Třinec - Plzeň 5:6 po nájezdech

Na ledě lídra extraligy se děly věci, padlo celkem deset gólů ze hry. A ten jedenáctý zapsal do statistik utkání 37. kola extraligy mezi Třincem a Plzní Ondřej Kratěna. Rozhodl tak o vítězství Indiánů 6:5 a v nájezdech proměnil ten jediný. Třinci zajistil alespoň bod Martin Růžička, protože 27 sekund před závěrečnou sirénou vyrovnával na 5:5.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Plzeň

Pardubice - Olomouc 6:2

Dynamo se dočkalo teprve druhé výhry z posledních 22 zápasů. Východočeši jasně přehráli Olomouc 6:2 a na domácím ledě se radovali poprvé od 7. října. Dvakrát se prosadil v přesilové hře Hovorka, další početní výhodu využil Ihnačák. V dresu Hanáků si připsal dva body za gól a nahrávku Jan Knotek.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Olomouc

Litvínov - Sparta Praha 1:4  

Počtvrté za sebou doma neuspěli hokejisté Litvínova, když prohráli se Spartou 1:4. Pražané navázali na páteční vítězství v Karlových Varech a posunuli se v tabulce na sedmé místo. Dvěma góly přispěl k výhře Lukáš Klimek, první výhru v dresu Sparty vychytal Jakub Sedláček.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Sparta

Kometa Brno - Liberec 1:2

Liberec uzmul důležité tři body na ledě úřadujícího mistra, a to už podruhé v sezoně. Hokejisté Komety Brno zatím uzavírají nejlepší šestku tabulky extraligy a doma si připsali už třetí prohru za sebou. Na Bílé Tygry nestačili 1:2. Svěřence Filipa Pešána podržel brankář Roman Will, prosadil se Jan Ordoš a Libor Hudáček připravil v přesilovce Lukáši Krenželokovi gólovou situaci. Za Brno snižoval už jen v závěru Peter Mueller.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Brno - Liberec

Zlín - Mladá Boleslav 4:1

Zase povolili soupeři pouze jednu branku. Hokejisté Zlína zapsali třetí vítězství za sebou a i ve třetím utkání se prosadil soupeř proti nim pouze jednou. Berani slavili tři body po výsledku 4:1 doma proti Mladé Boleslavi a posun na desáté místo. Zasloužil se o to výrazně 42 zákroky gólman Libor Kašík.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Mladá Boleslav

Karlovy Vary - Chomutov 2:3

Karlovy Vary se trápí a prohrály už poosmé v řadě. Tento nezdar je však může mrzet, protože Chomutov se po vítězství 3:2 na dvanáctou příčku Západočechů dotáhl na rozdíl tří bodů. Svěřenci Vladimíra Růžičky nasázeli ve třetí části tři branky zásluhou Buchtely, Koblasy a Sklenáře.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Chomutov

Hradec Králové - Vítkovice 3:1

Jen jedno kolo dovolili Vítkovicím setrvání na druhé příčce. Hokejisté Hradce Králové zdolali v 37. kole extraligy Vítkovice 3:1 a připsali si doma sedmou výhru za sebou. Ostravany zdolali Východočeši i potřetí v sezoně a posunuli se před ně na třetí místo tabulky.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Hradec Králové - Vítkovice
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články