Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Boleslav se pod Hořavou zvedá, Sparta doma znovu selhala

Hokejisté Liberce po výhře nad Karlovými Vary dál vedou extraligu. Nyní už o dva body před Hradcem Králové, který si připsal cenný skalp Komety Brno. Naopak Sparta momentálně tápe, doma prohrála s Olomoucí a po reprezentační přestávce ještě nezískala ani bod. Černou sérii drží i Plzeň, indiáni podlehli na domácím ledě 1:2 Zlínu a na tříbodový zisk čekají už skoro měsíc. Mladá Boleslav se pod Miloslavem Hořavou zvedá, Bruslaři urvali výhru 2:1 v Pardubicích a počtvrté za sebou neztratili ani bod. Vítkovice přehrály poslední Chomutov 4:2, stejně jako Třinec v sobotní předehrávce Litvínov.

Radost hokejistů Mladé Boleslavi
zdroj: ČTK autor: Josef Vostárek

Hradec Králové  Brno 6:3

Popáté za sebou uspěl Hradec Králové v utkání s Kometou Brno. Východočeši zvítězili doma 6:3 a vrátili se na druhé místo tabulky. O výhře Hradce definitivně rozhodly dva zásahy Radka Smoleňáka na přelomu druhé a třetí čtvrtiny, po kterých domácí odskočili Kometě na rozdíl tří branek. Po dvou gólech dal v dresu vítězů ještě Lukáš Cingel, na straně hostů Alexandre Mallet.

REPORTÁŽ, OHLASY A SESTŘIH UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/384390-hradec-kralove-brno)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Brno

Pardubice  Mladá Boleslav 1:2

Mladá Boleslav je po reprezentační pauze ve skvelé formě. Bruslaři naplno bodovali počtvrté za sebou, když vyhráli na ledě Pardubic 2:1. Oba góly Středočechů vstřelil Tomáš Knotek. Dynamo z posledních 11 zápasů uspělo jen dvakrát, na domácí vítězství čeká od 7. října.

REPORTÁŽ, OHLASY A SESTŘIH UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/384391-zive-pardubice-mlada-boleslav)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Mladá Boleslav

Sparta Praha  Olomouc 4:6

Sparta neuspěla v domácím prostředí počtvrté za sebou, když prohrála s Olomoucí 4:6. Pražané sice dokázali vyrovnat z 0:3 na 3:3, ale v polovině závěrečného dějství během 100 sekund znovu třikrát inkasovali. Olomouc vyhrála potřetí v řadě, shodně dvěma góly k tomu přispěli Miroslav Holec a Vilém Burian.

REPORTÁŽ, OHLASY A SESTŘIH UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/384386-sparta-praha-olomouc)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta - Olomouc

Liberec  Karlovy Vary 4:1

Liberec doma naplno bodoval počtvrté za sebou, když přehrál Karlovy Vary 4:1. Hosté sice zásluhou Fleka rychle vedli, ale lídr tabulky výsledek otočil. Vítěznou branku si připsal mladý dvacetiletý útočník Marek Zachar a dosáhl tak první extraligové trefy. Domácí forvard Marek Kvapil bodoval už v 18. utkání po sobě.

REPORTÁŽ, OHLASY A SESTŘIH UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/384387-liberec-karlovy-vary)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Karlovy Vary

Vítkovice  Chomutov 4:2

Hokejisté Vítkovic porazili Chomutov 4:2. Vítězný gól domácích dal ve vyrovnaném utkání ve 43. minutě Ivan Baranka a v power-play Pirátů výsledek potvrdil gólem na 4:2 Jakub Lev. Ostravané porazili Severočechy pošesté v řadě.

REPORTÁŽ, OHLASY A SESTŘIH UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/384388-vitkovice-chomutov)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Chomutov

Plzeň  Zlín 1:2

Indiáni podlehli Zlínu 1:2 a neuspěli v pátém z posledních šesti zápasů. Berani rozhodli o tříbodovém zisku na západě Čech dvěma brankami v úvodní třetině, domácí už zvládli pouze snížit zásluhou Kracíka. Ve zlínské brance se překonával Jakub Sedláček, který 31 zákroky navázal na páteční čisté konto ze souboje s Vítkovicemi.

REPORTÁŽ, OHLASY A SESTŘIH UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/384389-plzen-zlin)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Zlín

Třinec  Litvínov 4:2

Hokejisté Třince porazili v předehrávce 20. kola na svém ledě Litvínov 4:2. Hosté v utkání dvakrát srovnali poté, co na góly Tomáše Marcinka odpověděli obránci Mathias Porseland a Jiří Hunkes. Jen dvacet sekund po vyrovnání na 2:2 však rozhodl zápas Martin Adamský, pojistku přidal Aron Chmielewski. Oceláři si připsali pátou výhru v řadě.

REPORTÁŽ, OHLASY A SESTŘIH UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/384351-ocelari-vyzrali-na-litvinov-poosme-v-rade-a-dotahli-se-na-lidra-z-liberce/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Třinec - Litvínov
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články