Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Běžkotoulky

Chomutov dal pětku Spartě. V repríze finále uspěl Třinec, Bruslaři skolili lídra a chytají formu

Největší překvapení 19. kola extraligy? Jasné vítězství Chomutova 5:0 na domácím ledě proti Spartě, přičemž první vychytanou nulu si připsal v české soutěži kanadský brankář Justin Peters. Čisté konto má i zlínský gólman Jakub Sedláček, jenž přispěl k výhře 3:0 nad Vítkovicemi. V repríze finále uspěl Třinec, který využil přesilovku v prodloužení a proti Brnu slavil 4:3. Nájezdová dramata zvládly Karlovy Vary proti Hradci Králové a Plzeň proti Pardubicím. 

Kanadský brankář Peters zneškodnil všechny šance Sparty
zdroj: ČTK autor: Ondřej Hájek

Třinec - Kometa Brno 4:3 po prodloužení

Třinec vstřelil v repríze finále proti Kometě Brno tři ze svých čtyř branek v přesilových hrách a zvítězil 4:3 v prodloužení. V početní převaze čtyři na tři se v nastaveném čase prosadil Erik Hrňa a zareagoval na snížení Petra Holíka šest minut před koncem. Hrňa získal pro Oceláře bod navíc. Ti se v tabulce přiblížili Kometě na rozdíl jednoho bodu.

REPORTÁŽ, OHLASY A SESTŘIH UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/384281-trinec-ztrestal-kometu-ve-trech-presilovkach-v-prodlouzeni-rozhodl-hrna/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Brno

Chomutov - Sparta Praha 5:0

Souboj favorita a outsidera dopadl překvapivě. V tabulce extraligy poslední Piráti Chomutov přehráli na svém ledě jasně pražskou Spartu 5:0, která prohrála podruhé za sebou. Domácí třikrát udeřili v přesilových hrách. Jedním gólem a dvěma asistencemi se zaskvěl Jan Stránský. První čisté konto ve třetím duelu si připsal brankář Chomutova Justin Peters.

REPORTÁŽ, OHLASY A SESTŘIH UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/384282-pirati-si-vyslapli-na-spartu-a-nadelili-ji-pet-golu-peters-ma-prvni-nulu/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Chomutov - Sparta

Karlovy Vary - Hradec Králové 2:3 po sam. nájezdech

Dlouhou nájezdovou loterii nabídlo utkání Karlových Varů a Hradce Králové. Až v desáté sérii penalty rozhodl Václav Skuhravý a zajistil svému celku dva body. Hned po svém návratu ze švýcarského Rapperswilu se předvedl Radek Smoleňák. Vstřelil v utkání dvě branky a z dalších tří nájezdů proměnil jeden. V normální hrací době se dvěma góly blýskl i Adam Lapšanský. 

REPORTÁŽ, OHLASY A SESTŘIH UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/384283-penaltove-drama-zvladly-karlovy-vary-v-desate-serii-srazil-hradec-skuhravy/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Hradec Králové

Mladá Boleslav - Liberec 5:2

První udeřil Liberec, ale to bylo v podstatě vše. I když Marek Kvapil přihrál na úvodní trefu Libora Hudáčka a bodoval už v 17. utkání v řadě, později taktovku převzala Mladá Boleslav. V zápase 19. kola hokejové extraligy ovládli Středočeši utkání proti lídrovi soutěže 5:2. Dvakrát se prosadil Tomáš Knotek a jeho první trefa v první třetině vyhnala z branky Marka Schwarze, jehož nahradil Roman Will.

REPORTÁŽ, OHLASY A SESTŘIH UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/384284-mlada-boleslav-potreti-v-rade-vyhrala-liberec-opet-stridal-golmany/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Liberec

Zlín - Vítkovice 3:0

Zlínští hokejisté zastavili sérii tří porážek a v souboji s Vítkovicemi uspěli na domácím ledě. Ostravany vynuloval brankář Jakub Sedláček, který si v 19. kole hokejové extraligy připsal 31 úspěšných zákroků a pomohl k vítězství 3:0. Na druhé straně i Patrik Bartošák předvedl dobrý výkon, ovšem ofenziva jeho týmu zaostávala.

REPORTÁŽ, OHLASY A SESTŘIH UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/384285-vitkovice-vynuloval-sedlacek-zlin-doma-zvitezil-jednoznacne-3-0/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Vítkovice

Pardubice - Plzeň 2:3 po sam. nájezdech

Pět sérií nestačilo, v sedmé zařídil Plzni bod navíc Vojtěch Němec. První nájezd sice neproměnil, při reparátu už byl úspěšný a na ledě Pardubic Západočeši díky tomu zvítězili 3:2 v nájezdech v 19. kole hokejové extraligy. Svěřenci Ladislava Čiháka před utkáním prohráli čtyři zápasy, a tak zastavili černou sérii. Pardubice neuspěly potřetí z posledních pěti utkání.

REPORTÁŽ, OHLASY A SESTŘIH UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/384287-v-duelu-trapicich-se-tymu-plzen-udolala-pardubice-rozhodl-najezdovy-reparat-nemce/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Plzeň

Olomouc - Litvínov 3:1

Olomoučtí hokejisté po předchozích třech porážkách nyní navázali na vítězství z doby před reprezentační pauzou. Na domácím ledě stejně jako před dvanácti dny, kdy porazili Hradec Králové, slavili výhru 3:1 nad Litvínovem. Bilanci 1+1 zapsal David Ostřížek i Jan Knotek.

REPORTÁŽ, OHLASY A SESTŘIH UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/384286-olomouc-si-doma-nenechala-utect-trigolovy-naskok-a-porazila-litvinov/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Litvínov
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články