Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Liberec našel recept na Kometu, Plzeň uspěla v Třinci a Sparta v Litvínově

Po 11. kole hokejové extraligy se v čele nejvyšší soutěže i nadále drží Hradec Králové, který doma porazil Vítkovice 4:1. Liberečtí Bílí Tygři loupili na ledě brněnské Komety a dařilo se také Plzni, jež zdolala Třinec. S prohrou se naopak musí vyrovnat Mladá Boleslav a Chomutov. Třetí vítězství v řadě si naopak připsali hráči Olomouce a pražské Sparty.

Hokejisté Liberce
zdroj: ČTK/Šálek Václav

TABULKA EXTRALIGY (//sport/tabulky/133142-tabulka-a-rozpis-hokejove-extraligy/)

Třinec - Plzeň 2:3

Hokejisté Plzně porazili Třinec 3:2. O tříbodovém zisku Západočechů rozhodly přesilové hry: zatímco domácí jich promarnili osm, indiáni využili dvě přesilovky ze tří. Hosté vedli po dvou třetinách o už dva góly. Utkání, které sledoval z tribuny Jaromír Jágr, zdramatizoval kapitán Ocelářů Lukáš Krajíček. Ondřej Kratěna v přesilovce zvýšil na 3:1. Domácí se ještě prosadili v power-play tečí Vladimíra Svačiny v čase 59:15, vyrovnat již ale nestihli.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Plzeň

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/382797-plzen-si-vyslapla-na-trinec-v-presilovkach-vitezny-gol-vstrelil-kratena/)

Karlovy Vary - Chomutov 6:3

Hokejisté Karlových Varů po gólové přestřelce zdolali Chomutov 6:3. Gólem a dvěma asistencemi se na výhře domácích podílel Vlach, tři body si připsal hostující Duda. Piráti tak nedokázali navázat na dvě premiérové výhry v letošní sezoně a znovu museli přijmout porážku.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Chomutov

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (Hokejisté%20Karlových%20Varů%20porazili%20v%2011.%20kole%20hokejové%20extraligy%20Chomutov%206:3.%20Gólem%20a%20dvěma%20asistencemi%20se%20na%20výhře%20domácích%20podílel%20Vlach,%20tři%20body%20si%20připsal%20hostující%20Duda.%20Piráti%20tak%20nedokázali%20navázat%20na%20dvě%20premiérové%20výhry%20v%20letošní%20sezoně%20a%20znovu%20museli%20přijmout%20porážku.)

Zlín - Mladá Boleslav 5:3

Čtvrtou prohru v řadě utrpěli hokejisté Mladé Boleslavi, kteří padli výsledkem 5:3 se Zlínem. Středočeši, které podruhé vedl nový trenérský štáb v čele s Miloslavem Hořavou, klesli na předposlední místo tabulky. Gólem a dvěma asistencemi se o to zasloužil Jiří Ondráček.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Mladá Boleslav

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/382799-boleslav-se-nezveda-ani-pod-horavou-tentokrat-nestacila-na-zlin/)

Kometa - Liberec 2:5

I bez nejlepšího extraligového střelce Michala Bulíře, který přestoupil do Magnitogorsku, pokračují hokejisté Liberce ve vynikajících výkonech. V 11. kole zvítězili Bílí Tygři na ledě mistrovské Komety Brno 5:2 a stále drží druhé místo.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Brno - Liberec

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/382800-liberec-slape-i-bez-bulire-tentokrat-loupil-v-brne/)

Olomouc - Pardubice 4:2

Hokejisté Olomouce porazili Pardubice 4:2 a připsali si třetí tříbodový zisk v řadě. Hanáci sice dvakrát prohrávali po trefách francouzského útočníka Jordanna Perreta, na ty ale odpověděli Vilém Burian a Jiří Ondrušek. Vítěznou trefu si připsal v 52. minutě David Škůrek a výsledek dovršili domácí 103 sekund před koncem díky technickému gólu Zbyňka Irgla. Dynamo se potřetí za sebou představilo venku a ani tentokrát nebodovalo.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Pardubice

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/382802-olomouc-slavi-po-skalpu-dynama-treti-vyhru-v-rade-vitezny-gol-trefil-skurek/)

Hradec Králové - Vítkovice 4:1

I v sedmém domácím utkání v sezoně vyhráli hokejisté Hradce Králové a po vítězství 4:1 nad Vítkovicemi i nadále vedou tabulku soutěže. Hosté si naopak v 11. kole připsali čtvrtou prohru v řadě, zůstali však na osmém místě.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Vítkovice

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/382801-hradecka-domaci-vitezna-serie-nebere-konce-neutali-ji-ani-vitkovice/)

Litvínov - Sparta Praha 0:2

Třetí vítězství v řadě a posun na třetí místo v tabulce. Hokejisté pražské Sparty vyhráli na ledě Litvínova 2:0, o což se gólově zasloužili Lukáš Pech s Petrem Vránou. Brankář Matěj Machovský udržel podruhé v sezoně čisté konto. Litvínov naopak padl potřetí v řadě a podruhé za sebou se nedokázal střelecky prosadit.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Sparta Praha

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/382856-machovsky-zamkl-branku-sparta-si-veze-z-litvinova-hubene-vitezstvi/)

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy