Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sokolský zpravodaj

Liberec si pohrál s Litvínovem. Brno a Plzeň zvládly nájezdy, Piráti se rozjíždí

Jako by Litvínovu s odchodem ofenzivního beka Karla Kubáta do KHL odešla i forma. Prohrál třetí ze čtyř utkání a tentokrát si na něm spravil chuť Liberec díky jasné výhře 5:0. Mladá Boleslav hrála poprvé pod vedením nového trenéra Miloslava Hořavy, ale narazila na houževnatou Olomouc a doma padla 1:2. Kometa Brno zvládla těžký zápas na ledě Vítkovic a připsala si třetí výhru v řadě po výsledku 4:3 na nájezdy. Až rozstřel rozhodoval i v Plzni, indiáni zásluhou Vojtěcha Němce udolali Hradec Králové 2:1. Piráti Chomutov vyhráli podruhé v řadě, poradili si 3:1 se Zlínem.

Radost hokejistů Liberce
zdroj: ČTK autor: Radek Petrášek

TABULKA EXTRALIGY (//sport/tabulky/133142-tabulka-a-rozpis-hokejove-extraligy/)

Třinec - Pardubice 6:1

Druhý domácí zápas ve dvou dnech hokejisté Třince zvládli a přehráli Pardubice jasně 6:1. Napravili tak páteční porážku v nájezdech s pražskou Spartou. Oceláři vedli už v polovině zápasu o čtyři branky. Úřadující vicemistr využil tři přesilové hry a ve všech se prosadil Jiří Polanský, který si připsal gól a dvě přihrávky. Pardubice prohrály stejným výsledkem i v minulém utkání ve středu ve Zlíně.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Pardubice

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/382523-trinec-napravil-domaci-porazku-se-spartou-pardubice-smetl-6-1/)

Plzeň - Hradec Králové 2:1 po nájezdech

Jedno z nejlepších utkání ročníku extraligy bylo k vidění v Plzni. Domácí Indiáni porazili první Hradec Králové 2:1 po nájezdech. Východočeši šli do vedení gólem v oslabení od Radovana Pavlíka. Na začátku třetí části srovnal Vojtěch Němec, který zápas rozhodl i v nájezdech.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Hradec Králové

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/382556-plzen-v-kvalitnim-duelu-zdolala-hradec-v-najezdech-rozhodly-sikovne-ruce-nemce/)

Chomutov - Zlín 3:1

Chomutov ožívá. Po páteční výhře 3:2 nad Mladou Boleslaví zvládl další domácí utkání, tentokrát si poradil se Zlínem 3:1. Piráti po osmi porážkách podruhé bodovali, a to díky povedené druhé třetině, v níž obrátili vývoj utkání z 0:1 na 3:1. Gólem a dvěma asistencemi se blýskl Jan Stránský.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Chomutov - Zlín

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY (//sport/hokej/extraliga/382563-chomutov-ve-druhe-tretine-zabral-a-trikrat-uderil-vyhru-nad-zlinem-ridil-stransky/)

Liberec - Litvínov 5:0

Bílí Tygři doma uspěli počtvrté za sebou, když přehráli Litvínov jasně 5:0. Liberec rozhodl o svém vítězství už v první třetině, kdy skóroval čtyřikrát. Dvěma brankami se na výhře Severočechů podílel Libor Hudáček, nejlepší střelec extraligy Michal Bulíř se prosadil už potřinácté v sezoně. Litvínov prohrál třetí z posledních čtyř duelů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Litvínov

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY (//sport/hokej/382566-liberec-smetl-litvinov-povedenou-prvni-tretinou-dva-goly-dal-hudacek/)

Mladá Boleslav - Olomouc 1:2

Po páteční prohře v Chomutově (2:3) nastoupilo na lavičku Mladé Boleslavi nové trio trenérů Hořava, Rulík a Patera. A v prvním utkání, kdy řídilo Bruslaře, neodvrátilo porážku 1:2 od Olomouce. Strůjcem venkovní výhry Mory se opět stal Zbyněk Irgl. Nejdřív přihrál na gól v první minutě Burianovi a poté z přesilovky v 33. minutě rozhodl.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Olomouc

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY (//sport/hokej/extraliga/382564-novi-treneri-si-na-prvni-body-pockaji-mladou-boleslav-vyloupila-olomouc/)

Víktovice - Kometa Brno 3:4 po nájezdech

Brněnská Kometa po domácím vítězství nad Litvínovem zvládla další obtížný duel. Na ledě Vítkovic ještě pět minut před koncem prohrávala 2:3, ale poté srovnal kapitán Leoš Čermák a v následných nájezdech skórovali všichni tři střelci Brna. Rozhodující penaltu proměnil Zaťovič a zajistil svému týmu třetí výhru za sebou, 4:3 po nájezdech.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Kometa Brno

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY (//sport/hokej/extraliga/382569-kometa-potreti-za-sebou-vyhrala-ve-vitkovicich-zvladla-najezdy/)

Hlavní zprávy

Nejčtenější články