Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Olomouc přišla o šestku, Plzeň vyhořela v Pardubicích. Třinecká jízda pokračuje

Také 46. kolo zamíchalo pořadím extraligy a tabulka se nadále vyrovnává. Plzeň po zaváhání v Pardubicích dovolila Hradci Králové snížit náskok na sedm bodů, neboť Hradečtí přehráli Spartu jasně 4:1. O další tři body zpět je Třinec, který vyhrál pošesté v řadě. Zlín v přímém souboji přetlačil Olomouc a odsunul ji z elitní šestky, Sparta uzavírá první desítku s náskokem dvou bodů před Mladou Boleslaví.

Utkání Zlín - Olomouc
zdroj: ČTK autor: Glück Dalibor

TABULKA EXTRALIGY (//sport/tabulky/133142-tabulka-hokejove-extraligy/)

Třinec – Litvínov 4:3

Vítězná jízda třineckých Ocelářů se nezastavila ani v zápase proti poslednímu Litvínovu. Slezané sice museli strpět litvínovské vyrovnání, ale od stavu 1:1 se trefili dvakrát Polanský a jednou Adamský. Snížení Válka a Trávníčka pak přišlo pozdě. Třinec po konečném vítězství 4:3 prodloužil úspěšnou sérii na šest zápasů a pojistil si třetí příčku, Litvínov v novém roce ještě nevyhrál a v posledních třinácti duelech získal jen dva body.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/368347-trinec-litvinov)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Litvínov

Zlín – Olomouc 4:3

Duel šestého se sedmým přinesl dva obraty a rozhodnutí pět sekund před koncem základní hrací doby. Zlín nakonec v domácím prostředí zvítězil 4:3 díky pozdnímu gólu Ondráčka, přestože olomoucký Irgl ještě předtím v 59. minutě vyrovnal. Hanáci tak přišli o pozici v elitní šestce.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/368348-zive-zlin-olomouc)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Olomouc

Chomutov – Liberec 2:1 PP

V důležitém souboji o postup do play-off přetlačili chomutovští Piráti v tabulce lépe postavený Liberec 2:1 v prodloužení. Bílí Tygři sice zareagovali na trefu Vladimíra Růžičky a vyrovnali ve třetí třetině po zásahu Krenželoka, ale v nastavení rozhodl obránce Dietz. Chomutov tak ztrácí na Liberec tři body, přesto zatím zůstává pod postupovými pozicemi.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/368349-chomutov-liberec)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Chomutov - Liberec

Jihlava – Brno 2:0

Dukla vylepšuje v závěru základní části výkony a zlepšenou formu potvrdila i proti Kometě. Jihlava zdolala Brno po trefách Čachotského a Zemana 2:0 a z posledních pěti duelů má čtyři výhry. Brankář Kořenář si připsal 32 úspěšných zákroků. Hráči z Vysočiny přesto zůstávají předposlední, Brňanům patří pátá příčka.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/368350-jihlava-kometa)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Jihlava - Brno

Mladá Boleslav – Vítkovice 2:4

Mladá Boleslav v honbě za posunem do první desítky tabulky dvakrát vedla proti Vítkovicím po gólech Klepiše a Pacovského, ale Ostravané duel v závěru otočili. Nejprve vyrovnal Lev a pět minut před koncem dokonal obrat Stránský. Výsledek pak pojistil Dej do prázdné branky. Vítkovice po výhře 4:2 odskočili páté Kometě na rozdíl tří bodů, Středočeši ztrácí na desáté místo dva body.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/368351-mlada-boleslav-vitkovice)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Vítkovice

Hradec Králové – Sparta 4:1

Hradec Králové porazil pražskou Spartu 4:1 zejména díky druhé formaci, jejíž členové si připsali tři góly. O vítězný zásah se postaral obránce Pavlík v přesilové hře, náskok pak pojistili Džerinš s Látalem. Východočeši snížili propast na první Plzeň na rozdíl sedmi bodů a mohou ještě pomýšlet na Prezidentský pohár.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/368352-hradec-sparta)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Sparta

Pardubice – Plzeň 2:0

Plzeň si těsně před olympijskou přestávkou vybírá slabší období. Po předchozí porážce s Mladou Boleslaví tentokrát narazili Západočeši také v Pardubicích a domácímu Dynamu podlehli 0:2, když všechny plzeňské pokusy pochytal brankář Ondřej Kacetl. Vítězství Východočechů zařídili Tomáš Svoboda z přesilovky a Petr Sýkora trefou do prázdné branky. Pardubice zaostávají za šestým Zlínem jen o bod, plzeňský náskok na čele se zmenšil na sedm bodů.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/368353-pardubice-plzen)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Plzeň
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články