Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Plzeň narazila při zlínských oslavách, Šlégrovi zhořkla premiéra. Derby urvaly Pardubice

Poslední extraligové kolo třetí čtvrtiny základní části bylo bohaté na zajímavé události. Zatímco Zlínu se povedly oslavy padesátého výročí klubu mezi elitou v duelu proti vedoucí Plzni, Jiří Šlégr musel skousnout porážku jako nový hlavní trenér Litvínova proti brněnské Kometě. Obrat v zápase proti Mladé Boleslavi přetavili domácí Oceláři ve čtvrtou výhru v řadě, východočeské derby zase přineslo rozuzlení až v závěru, po kterém se radovaly Pardubice.

Radost hokejistů Zlína
zdroj: ČTK autor: Luboš Pavlíček

TABULKA EXTRALIGY (//sport/tabulky/133142-tabulka-hokejove-extraligy/)

Třinec - Mladá Boleslav 5:1

Roman Vlach pokračuje v povedených výkonech v dresu Třince. Oceláři prohrávali v zápase proti Mladé Boleslavi po rychlé brance Urbana, ale hráč zapůjčený z Olomouce gólem nastartoval obrat Slezanů. Třinec vsítil v krátkém sledu tři branky a nakonec zvítězil 5:1. Oceláři si čtvrtou výhrou v řadě pojistili postavení v první čtyřce tabulky, Bruslaři naopak zůstávají na pozicích pro play-out.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/367148-trinec-mlada-boleslav)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Mladá Boleslav

Hradec Králové - Pardubice 2:3

V 39. kole extraligy se proti sobě postavili rivalové z východních Čech. Z tříbodového zisku se nakonec radovali hokejisté Pardubic, kteří zdolali Hradec 3:2. Dynamo v utkání vedlo 2:0, ale Hradečtí dokázali duel ještě zdramatizovat, když se během dvou minut dvakrát trefil Jaroslav Bednář. Ani jeho branky ale domácím nepomohly a Hradec ve východočeském derby Pardubicím podlehl.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/367154-zive-hradec-kralove-pardubice)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Pardubice

Litvínov - Brno 1:4

Jiří Šlégr neprožil na lavičce Litvínova podařenou premiéru na pozici hlavního trenéra. Domácí Verva ztrácela v duelu s Kometou už od první třetiny, kdy prohrávala 0:2, a nakonec padla po výsledku 1:4. Hosté z Brna se dvakrát prosadili v přesilové hře po trefách Krejčíka a Nečase. Kometa prodloužila vítěznou šňůru na sedm zápasů, Litvínov naopak neuspěl už popáté za sebou.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/367149-litvinov-brno)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Brno

Zlín - Plzeň 4:1

Oslavy 50 let zlínského klubu mezi elitou vyšly na jedničku. Berani si nečekaně snadno poradili s Plzní, když v sedmé minutě vedli domácí už o tři góly. Zlín nakonec zvítězil nad lídrem hladce 4:1, dvakrát se v zápase prosadil střelec Roberts Bukarts. Západočeši prohráli v sezoně teprve počtvrté v základní hrací době, Zlín si pojistil postavení v elitní desítce.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/367150-zlin-plzen)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Plzeň

Liberec - Vítkovice 1:4

Vítkovice zareagovaly na porážku na ledě Plzně a v Liberci slavily po vítězství 4:1. Hosté vedli po brance Rostislava Olesze, a přestože Marek Kvapil dokázal také v přesilovce srovnat, Ostravané o minutu později znovu Bílým Tygrům odskočili. Ve třetí třetině přidali Vítkovičtí další dva góly a posunuli se na druhé místo. Jedenáctí Severočeši ztrácí na desátou Spartu čtyři body.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/367151-liberec-vitkovice)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Vítkovice

Olomouc - Jihlava 2:3 PP

Vyrovnaný duel mezi Olomoucí a Jihlavou dospěl za stavu 2:2 do prodloužení, v nastavení přisoudil Dukle bod navíc Žálčík za konečnou výhru 3:2. Jihlava i přes vítězství ztrácí na play-off 13 bodů a zůstává poslední, Hanáci drží šestou příčku.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/367152-olomouc-jihlava)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Olomouc - Jihlava

Sparta - Chomutov 2:3

Hokejisté Chomutova vyhráli předehrávané utkání 39. kola extraligy na ledě Sparty 3:2 a v tabulce se posunuli před Pražany. Piráti sice ztratili dvoubrankové vedení, v 51. minutě ale o jejich výhře rozhodl gólem z trestného střílení Roman Chlouba.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/367006-duel-chomutova-se-spartou-rozhodlo-trestne-strileni-pirati-predskocili-prazany/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta - Chomutov
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články