Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Vítkovice jsou už třetí, Smoleňák vystřelil Hradci výhru. Chomutov nadále tápe

Na čele tabulky se po 29. kole nic nezměnilo, nezaváhaly vedoucí Plzeň ani druhý Hradec Králové. Třetí jsou ale už Vítkovice, které po přestřelce se Spartou přeskočily Třinec, který zaváhal v Jihlavě. Pardubice v důležitém zápase přehrály Chomutov, který padl už počtvrté v řadě a nadále se propadá. Na poslední příčku klesl Litvínov, který přišel o bod v poslední minutě utkání proti Hradci Králové. Výhru Východočechů zařídila nová posila, útočník Smoleňák se trefil pouhých 35 sekund před koncem.

Utkání Pardubice - Chomutov
zdroj: ČTK autor: Taneček David

TABULKA EXTRALIGY (//sport/tabulky/133142-tabulka-hokejove-extraligy/)

Vítkovice - Sparta 7:3

Vítkovice prodloužily po vítězství proti Spartě 7:3 dvě lichotivé série. Ostravané vyhráli popáté v řadě a aktuálně mají v extralize nejlepší formu, proti Pražanům navíc triumfovali už posedmé za sebou. Nic na tom nezměnil ani comeback Sparty, která snížila čtyřgólový deficit na rozdíl jedné branky, vítkovický kapitán Olesz ale ještě do druhé přestávky zvýšil na 5:3 a domácí upravili skóre zápasu v poslední části hry.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/365501-zive-vitkovice-sparta)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Sparta

Jihlava - Třinec 1:0 PP

Vyrovnaný duel mezi Jihlavou a Třincem nenabídl branky v základní hrací době, když se činili oba gólmani. Z brankářského souboje Volden–Hrubec nakonec vyšel lépe norský zástupce Dukly, neboť Hrubce překonal v nastavení domácí Anděl. Jihlava po výhře 1:0 v prodloužení bere dva body, Třinec přišel o třetí příčku a klesl na čtvrté místo.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/365502-jihlava-trinec)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Jihlava - Třinec

Litvínov - Hradec Králové 3:4

Vítěznou premiéru v dresu Hradce Králové prožil Radek Smoleňák. Posila Východočechů ze Slovanu Bratislava navíc v poslední minutě rozhodla o vítězství svého nového týmu v Litvínově 4:3. Hradec dál zaostává na druhém místě o šest bodů za vedoucí Plzní, Chemici po čtvrté porážce za sebou klesli na poslední příčku.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/365503-litvinov-hradec-kralove)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Hradec Králové

Plzeň - Olomouc 6:0

Dva zápasy, žádný vstřelený gól a naopak šestnáct inkasovaných branek. Tak tristní je v aktuální sezoně bilance hokejistů Olomouce na ledě Plzně. Kohouti nedokázali v duelu s lídrem tabulky napravit výprask 0:10 ze 3. kola a ze Západu Čech si i podruhé odváží debakl. Pod hladkou výhru Indiánů 6:0 se dvěma zásahy podepsal Miroslav Indrák, brankář Miroslav Svoboda udržel páté čisté konto v sezoně. Plzeň bodovala potřinácté za sebou.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/365504-plzen-olomouc)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Olomouc

Zlín - Liberec 4:3

Tříbranková první třetina výrazně přispěla k vítězství hokejistů Zlína v utkání 29. kola extraligy s Libercem. Bílým Tygrům se v závěrečné třetině podařilo dvěma góly snížit na 3:4, k bodovému zisku ale nakonec zápas nedotáhli. Liberec tak dál zůstává nejhorším týmem na ledech soupeřů. Berani napravili úterní domácí zaváhání proti Hradci Králové a posunuli se na šesté místo.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/365505-zlin-liberec)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Liberec

Brno - Mladá Boleslav 4:1

Kometa po dvou porážkách opět zabrala a Mladou Boleslav na domácím ledě přehrála 4:1. Brňané vedli po úvodní třetině už 3:0. Boleslavský Orsava sice snížil po polovině utkání, ale Vincour upravil na rozdíl tří branek. Vítězný gól zaznamenal při premiéře mladíček Süss, který se v Lize mistrů blýskl hattrickem proti Jyväskylä.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/365506-brno-mlada-boleslav)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Brno - Mladá Boleslav

Pardubice - Chomutov 5:2

Pardubice zvládly náročný zápas proti Chomutovu a po výhře 5:2 odskočily svému soupeři v tabulce už na rozdíl pěti bodů. Pod triumf Dynama se nejvíce podepsaly první dva útoky. Petr Sýkora nasbíral tři body za gól a dvě asistence, francouzský útočník Treille z druhé formace dvakrát skóroval. V přesilovce se navíc trefili Marosz s Trončinským. Východočeši přerušili třízápasové čekání na vítězství, Piráti naopak padli počtvrté za sebou.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/365507-pardubice-chomutov)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Chomutov
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články