Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Kometa otočila šlágr v Plzni a stále vede, doma slavil Třinec nebo Zlín

Vítězná série mistrovské Komety pokračuje, plzeňská šňůra naopak skončila. Očekávaný souboj nejlepších mužstev hokejové extraligy vyhrál na západě Čech brněnský tým 5:4 po prodloužení. V kontaktu s čelem tabulky zůstává ambiciózní Třinec, který rovněž v nastavení udolal čtvrtý Chomutov. Cenné vítězství nad Spartou si připsal Zlín, triumfoval i Hradec Králové či Mladá Boleslav.     

Hokejisté Brna slaví gól
zdroj: ČTK autor: Šálek Václav

TABULKA HOKEJOVÉ EXTRALIGY (//sport/tabulky/133142-tabulka-hokejove-extraligy/)

Třinec - Chomutov 4:3 po prodloužení

Atraktivní zápas v Třinci dospěl po několika obratech do prodloužení, které v čase 62:59 ukončil během přesilové hry domácí Martin Růžička. Oceláři navázali na předchozí skalp pražské Sparty a přeskočili chomutovského soupeře v tabulce. Piráti naopak po vynikajícím vstupu do sezony ztratili čtvrtý z posledních šesti duelů.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/362219-trinec-chomutov)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Chomutov

Hradec Králové - Vítkovice 2:0

Vynikající výkon Patrika Rybára se stal alfou a omegou utkání Hradec Králové - Vítkovice. Slovenský brankář zaznamenal 25 úspěšných zákroků, Bedřich Köhler byl u obou gólů. Domácí tým zvítězil 2:0 a prodloužil sérii úspěchů před vlastními příznivci. Hosté naopak počtvrté za sebou prohráli a neskórovali už téměř 155 minut.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/362220-hradec-kralove-vitkovice)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Vítkovice

Olomouc - Mladá Boleslav 1:3

Útočná potence elitní formace ukončila trápení hokejistů Mladé Boleslavi v cizích arénách. Pod triumf 3:1 v Olomouci se gólem podepsali Petr Holík s Radanem Lencem, dvěma asistencemi zazářil obránce Jan Hanzlík.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/362221-olomouc-mlada-boleslav)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Olomouc - Mladá Boleslav

Zlín - Sparta 4:2

Cenný skalp neoblíbeného soupeře si připsal Zlín. Před vlastními příznivci totiž po dvouletém čekání porazil Spartu. Dva góly vstřelil Antonín Honejsek, bilanci 1+1 zaznamenal David Šťastný. Pražané potřetí za sebou nebodovali, Berani naopak vyhráli pátý z posledních šesti zápasů a svého soka přeskočili v tabulce.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/362222-zlin-sparta)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Zlín - Sparta Praha

Plzeň - Brno 4:5 po prodloužení

Jednoznačný magnet 11. kola opanovala Kometa Brno, vedoucí tým nejvyšší soutěže. Na ledě druhé Plzně sice prohrávala po první třetině 0:3, ale skóre dokázala otočit a Martin Erat svým druhým gólem rozhodl o vítězství 5:4 v prodloužení. Úřadující mistr prodloužil sérii triumfů na šest za sebou, Západočeši naopak po pěti skalpech soupeřů padli.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/362223-zive-plzen-kometa-brno)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Plzeň - Kometa Brno

Litvínov - Pardubice 0:1 po samostatných nájezdech

V souboji posledního Litvínova s předposledními Pardubicemi slavili "fotbalové" vítězství 1:0 po samostatných nájezdech hosté. Jedinou branku utkání vstřelil v první sérii rozstřelu kanadský útočník Peter Quenneville. Milan Klouček, brankář Dynama, udržel poprvé v extraligové kariéře čisté konto a navázal na předešlé výkony proti Olomouci a Spartě.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/362224-litvinov-pardubice)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Litvínov - Pardubice
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články