Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Touchdown

Chomutov přišel o neporazitelnost, Hradec je ve formě. Pardubice zvládly přestřelku s Jihlavou

Šesté kolo extraligy nabídlo ukončení některých týmových sérií. Chomutov přišel v duelu s Vítkovicemi o neporazitelnost a padl s Ostravany v prodloužení. Zato Plzeň konečně dokázala napotřetí zvítězit na ledě soupeře, když Západočeši vyhráli v Mladé Boleslavi. Olomoucký brankář Branislav Konrád zase dlouho pomýšlel v souboji proti Hradci Králové na třetí nulu v řadě, ale Východočeši nakonec zápas otočili v závěrečné části třemi brankami a připsali si třetí triumf za sebou.

Slavící hokejisté Hradce Králové
zdroj: ČTK autor: Taneček David

TABULKA EXTRALIGY (//sport/tabulky/133142-tabulka-hokejove-extraligy/)

Chomutov - Vítkovice 1:2 PP

Hokejisté Chomutova okusili v šestém kole poprvé porážku, když v domácím prostředí prohráli s Vítkovicemi 1:2 v prodloužení. O vítězství Moravanů rozhodl v 63. minutě Radoslav Tybor. Piráti dál vedou extraligou tabulku, druhý Třinec ale zaostává už pouze o bod, Vítkovice zůstaly čtvrté.

REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/361380-chomutov-vitkovice)

Utkání Chomutov - Vítkovice
zdroj: ČTK autor: Zavoral Libor

Mladá Boleslav - Plzeň 2:3 PP

Napotřetí už Plzeň na venkovních kluzištích dokázala zvítězit a po triumfu 3:2 v prodloužení si z Mladé Boleslavi odváží dva body. Alespoň bod zachránil Středočechům Žejdl, který si po srovnání na 2:2 v 58. minutě vynutil prodloužení. V nastavení se ale prosadila produktivní dvojice Škody ve složení Mertl–Gulaš, druhý jmenovaný rozhodl o výhře Plzně třetí brankou v sezoně.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/361381-mlada-boleslav-plzen)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Mladá Boleslav - Plzeň

Zlín - Litvínov 3:2

První vítězství v sezoně v základní hrací době si v šestém extraligovém kole připsali hokejisté Zlína. Berani na domácím ledě udolali Litvínov 3:2 a ukončili tak sérii čtyř porážek za sebou. O výhře Valachů rozhodl 38 sekund před koncem třetí třetiny útočník Pavel Kubiš.

REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/361382-zlin-litvinov)

Utkání Zlín - Litvínov
zdroj: ČTK autor: Glück Dalibor

Olomouc - Hradec Králové 1:3

Po rozpačitém úvodu sezony se forma Hradce Králové zvedá. Východočeši si po skalpu Olomouce po výsledku 3:1 připsali třetí výhru v řadě, vítěznou branku zaznamenal Vopelka. Hanáci přitom vedli od 27. minuty po trefě Buriana v oslabení a dlouho to vypadalo na třetí čisté konto za sebou brankáře Konráda. Hradec však skóre otočil ve třetí třetině, když obrat načal Zigo a do prázdné branky přidal pojistku za stavu 2:1 kapitán Bednář.

REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/361383-olomouc-hradec-kralove)

Slavící hokejisté Hradce Králové
zdroj: ČTK autor: Taneček David

Pardubice - Jihlava 7:5

Hned dvanáct branek viděli diváci v Pardubicích, kde domácí Dynamo přestřílelo Jihlavu 7:5. Východočeši si čtyřmi zásahy v první části hry vytvořili zdánlivě pohodlný náskok, Dukla ale dokázala na začátku třetí třetiny vyrovnat. Na dva góly Tomáška a další zásah Kauta v závěrečném dějství už ale Jihlava odpověď nenašla. Pardubice se na jedenáctém místě tabulky bodově dotáhly na svého soupeře.

REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/361384-pardubice-jihlava)

Jordan Perret z Pardubic ve střetu s Janem Zdráhalem z Jihlavy
zdroj: ČTK autor: Vostárek Josef

Třinec - Liberec 5:2

V předehrávce 6. kola extraligy porazil Třinec na domácím ledě Liberec 5:2. Oceláři prolomili neúspěšnou sérii utkání se Severočechy. Na výhru s tímto sokem v domácím prostředí čekali Oceláři od začátku února 2015. Střelcem vítězného gólu byl v 45. minutě Jiří Polanský, který tak Třinci i v třetím domácím utkání sezony zajistil plný bodový zisk.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/361339-ocelari-prehrali-liberec-5-2-a-doma-jsou-i-nadale-stoprocentni/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Liberec
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články