Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
58. Rally Šumava Klatovy

Nečas: Co teď předvádíme, to je hrůza, musíme se vzpamatovat

Brno - Útočník Komety Martin Nečas se po odmlce opět vrátil do elitní formace Brna, ani to však k úspěchu moravskému klubu nepomohlo. Tým vedený majitelem Liborem Zábranským prohrál s Třincem 2:5 a opět si zkomplikoval boj o přímý postup do čtvrtfinále play-off. Kometa je i nadále šestá, sedmý Chomutov se už na ni ale bodově dotáhl.

"Stále máme situaci ve svých rukách, ale musíme začít hrát. Protože co teď předvádíme, je hrůza," sebekriticky přiznal Nečas. "Nebudu říkat, že nemáme štěstí. Nejdeme tomu naproti a musíme se vzpamatovat," řekl juniorský reprezentant, jenž opět nastoupil v centru útoku s Martinem Eratem a Markem Kvapilem. Dostal se i do několika gólových šancí, které neproměnil.

"Každá moje střela mohla být gól. Kdybych minimálně půlku z nich využil, tak byl zápas úplně jiný. Zlomilo se to i tím, že jsem svoje možnosti neproměnil," kriticky přiznal Nečas. Dnešní prohru 2:5 považuje za hrozný výsledek. "Bylo vyprodáno. I když se nám nedaří, tak diváci do hlediště chodí a povzbuzují nás. Bohužel pořád nenaplňujeme to, co po nás fanoušci chtějí. Musíme se zlepšit. Začít hrát jednoduše a dělat méně chyb než soupeř. O tom je hokej. Kdo více chybuje, prohraje," poznamenal brněnský útočník.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kometa Brno - Oceláři Třinec

Nečas se ani nevymlouval na nešťastné vlastní góly. "Udělali jsme chybu při první inkasované brance, když jsme se nechali vykombinovat a soupeř už střílel do prázdné branky. Druhý gól byl trochu smolný. Ale zase jsme udělali chybu, že jsme od soupeře odstupovali. I když si odražený puk od zadního mantinelu Vejmelka omylem srazil do branky, dopustili jsme se chyby už na začátku akce," uvedl Nečas.

Na Kometu čeká v závěru základní části extraligy náročná cesta k udržení šestého místa. V neděli hraje v Liberci, na ledě lídra soutěže, v úterý na ni čeká přímý souboj s dalším uchazečem o postup mezi šestku nejlepších Chomutovem a v pátek zakončí základní část v Olomouci.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články