Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Liberec míří za Prezidentským pohárem, Boleslav zase do předkola. Sparta nadělovala ve Zlíně

Ze základní části zbývá odehrát jen pět kol a každá bodová ztráta nyní bolí dvojnásob. Své o tom ví v Plzni, neboť Západočeši po další prohře, tentokrát v Hradci Králové, pomalu přicházejí o dobrou pozici v desítce a situaci si značně komplikují. Naopak Boleslavští si třetí výhrou v řadě upevnili devátou příčku po hubené výhře nad Karlovými Vary. Chomutov se zase ze sedmé příčky nadále drží šesté Komety, naopak Třinec zaváhal a Liberec je Prezidentskému poháru zase blíž. Na Pardubice a karlovarskou Energii čeká play-out.

Brandon Maxwell
zdroj: ČTK autor: Petrášek Radek

Vítkovice - Litvínov 1:2

Ačkoli domácí Ostravané vedli od šesté minuty po brance Tybora, hokejisté Litvínova otočili těsný duel na jejich stranu dvěma brankami mezi 19. a 27. minutou a slaví výhru 2:1. Vítězný gól vstřelil v oslabení hostující Černý. Verva si udržuje pátou příčku před dotírající Kometou, Vítkovice zůstávají osmé.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/349129-vitkovice-litvinov)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Litvínov

Hradec Králové - Plzeň 6:3

Po dvou porážkách nedokázala Plzeň zvítězit ani v Hradci Králové, a přestože byl stav po čtyřiceti minutách nerozhodný 2:2, přišli Západočeši o možnost bodovat nepovedenou závěrečnou třetinou. O porážku Plzně 3:6 se nejvíce zasloužil hradecký Tomáš Knotek, který vstřelil hattrick a z posledních dvou zápasů má pět branek. Východočeši si drží třetí příčku, Škoda zůstává desátá.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/349128-zive-boj-o-play-off-vrcholi-plzen-potrebuje-bodovat-v-hradci-kralove)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Plzeň

Chomutov - Třinec 2:1 SN

Michal Vondrka si v honbě za vítězstvím v produktivitě polepšil o další dvě branky, když vstřelil obě branky Chomutova proti Třinci a zajistil tak Pirátům výhru 2:1 v prodloužení. Kapitán Severočechů se nejprve prosadil v přesilové hře a v nájezdech byl jediným úspěšným střelcem. Piráti stále pomýšlí na šestku, na sedmou Kometu ztrácí nadále pouze bod. Oceláři mají před třetím Hradcem náskok čtyř bodů.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/349130-chomutov-trinec)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Chomutov - Třinec

Mladá Boleslav - Karlovy Vary 1:0

Nejtěsnějším rozdílem skončilo utkání mezi Mladou Boleslaví a Karlovými Vary. Hubené vítězství 1:0 vychytal Středočechům brankář Brandon Maxwell čtvrtou nulou. Jediný gól utkání vsítil čerstvý reprezentant Radan Lenc v přesilové hře. Boleslavští jsou ve formě, vyhráli třetí zápas v řadě a v tabulce jsou devátí s pětibodovým náskokem před Plzní. Karlovarští naopak padli popáté za sebou.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/349131-mlada-boleslav-karlovy-vary)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Karlovy Vary

Zlín - Sparta Praha 0:5

Sparta oplatila Zlínu domácí porážku i s úroky a na Moravě rozebrala obranu "beranů" pěti góly. Vítěznou branku si připsal Michal Řepík, do černého mířil i Jan Buchtele. Brankář Pražanů Tomáš Pöpperle si připsal další čisté konto a sparťané se drží na dohled třetímu Hradci Králové. Naopak Zlín se neposunul do desítky, na Plzeň ztrácí dva body.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/349132-zlin-sparta)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Sparta Praha

Kometa Brno - Pardubice 4:1

Brňané přerušili černou sérii čítající devět zápasů, ve kterých nedokázali získat z utkání všechny body a po vítězství 4:1 proti Pardubicím včas zabrali. Před Chomutovem si drží Kometa jednobodový odstup a o šestku bude muset bojovat až do konce. Dynamo si připsalo čtvrtou porážku v řadě a podobně jako Karlovy Vary bude hrát play-out.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/349133-brno-pardubice)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Kometa Brno - Pardubice

Liberec - Olomouc 3:1

Bílí Tygři zlomili odpor Olomouce v polovině utkání, kdy se prosadil Ondřej Vitásek a naklonil Liberec k další výhře, tentokrát nad Morou v poměru 3:1. Severočeši i díky zaváhání Třince nakročili pět kol před koncem k zisku Prezidentského poháru. Olomouc po sérii vítězství podruhé v řadě nebodovala, na dvanácté pozici mají o čtyři body méně než desátá Plzeň.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/349134-liberec-olomouc)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Liberec - Olomouc
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články