Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Sparta přehrála v hokejové klasice Kometu, Hradečtí přetlačili Liberec

Extraliga oslavila osmdesátileté výročí od vzniku hokejové ligy a vrcholem byl šlágr mezi Kometou a Spartou, který pro sebe získali Pražané. Liberec nevyužil možnost posunout se do čela, neboť podobně jako Třinec přenechal všechny body soupeři. Kromě Sparty zvítězil venku ještě Litvínov a také Chomutov, který přehrál Olomouc. Hanáci se tak propadají tabulkou.

Mladá Boleslav - Pardubice 5:1

I ve třetím vzájemném měření sil s Pardubicemi v sezoně uspěli hokejisté Mladé Boleslavi. Středočeši zvítězili zejména zásluhou tří branek v úvodní třetině 5:1 a připsali si poprvé od začátku října, kdy se jim podařilo uspět čtyřikrát v řadě, dvě vítězství po sobě.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/346389-zive-boleslav-ve-vyrocnim-duelu-vede-nad-pardubicemi-2-0)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Pardubice

Vítkovice - Plzeň 2:4

Devítizápasová šňůra bez porážky je minulostí. Hokejisté Vítkovic doma padli s Plzní 4:2. Gólem a dvěma přihrávkami se na výhře Škody podílel Miroslav Indrák. Západočeši bodovali naplno podruhé za sebou. Stále však zůstávají mimo elitní desítku, protože jejich hlavní konkurenti – Zlín a Mladá Boleslav – zvítězili také.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/346397-vitkovice-plzen)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Plzeň

Zlín - Třinec 4:2

Ševci přehráli na domácím ledě oblíbeného soupeře z Třince, tentokrát v poměru 4:2, když na začátku třetí třetiny vedli už o čtyři branky. Ocelářům nepomohlo ani dvojité snížení v průběhu dvaceti sekund v závěru utkání. Zlín si tak na desátém místě drží nejtěsnější náskok před Plzní, na Mladou Boleslav ztrácí stále tři body.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/346393-zlin-trinec)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Třinec

Karlovy Vary - Litvínov 2:3

Litvínov zvládl nevyzpytatelné utkání v Karlových Varech a po těsném vítězství 3:2 veze domů tři body. Dvě branky Vervy zařídil Martin Hanzl, třetí branku přidal Viktor Hübl. Černožlutí se dotahují na třetí Kometu, naopak karlovarští hokejisté nevyužili šanci přiblížit se předposledním Pardubicím a padli potřetí za sebou.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/346394-karlovy-vary-litvinov)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Litvínov

Hradec Králové - Liberec 3:2

Bílí Tygři z Liberce promarnili příležitost posunout se do čela tabulky. V utkání proti Hradci Králové sice vedli už 2:0, ale Východočeši duel otočili na 3:2 i díky dvěma využitým přesilovkám včetně vítězného gólu Deje. Vítězná série Mountfieldu pokračuje, naopak Liberec prohrál poprvé po pěti zápasech.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/346395-hradec-kralove-liberec)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Liberec

Olomouc - Chomutov 1:3

Hanákům se vůbec nedaří a propadají se tabulkou. Po další prohře s Chomutovem 1:3 čekají na výhru tři zápasy a pomalu ztrácí kontakt s první desítkou pořadí. Olomouc ztrácí na Zlín aktuálně pět bodů. Vítěznou branku duelu vstřelil kapitán Pirátů Vondrka.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/346396-olomouc-chomutov)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Chomutov

Kometa Brno - Sparta Praha 2:5

Ligový hokej oslavil osmdesát let a vyvrcholil šlágrem mezi dávnými rivaly - brněnskou Kometou a pražskou Spartou. Pražané zvládli prestižní duel lépe, od začátku zápasu se dostali do vedení a průběžný náskok si pohlídali až do konce. Premiérovou trefu v dresu Sparty si připsal Řepík. Sparťané se po výhře 5:2 přiblížili Kometě na rozdíl sedmi bodů.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/346391-zive-kometa-hraje-ve-vyrocnim-utkani-se-spartou)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kometa Brno - Sparta Praha
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články