Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Do Třince se vrátil Krajíček, na led chce už v pátek

Třinec – Aktuální lídři tabulky Oceláři vítají velkou posilu. Obránce Lukáš Krajíček se po předčasném konci v Dinamu Minsk vrací právě do Třince, s nímž před pěti a půl lety získal mistrovský titul. Do hry by rád naskočil už v pátek proti Vítkovicím.

Lukáš Krajíček
zdroj: ČTK

Třiatřicetiletý majitel tří medailí z mistrovství světa a obránce s více než 300 odehranými zápasy v NHL přišel do Třince na podzim roku 2010. Tehdy měl za sebou angažmá ve Floridě, Vancouveru, Tampě Bay a Philadelphii, s níž si zahrál finále Stanley Cupu.

Poté, co s Oceláři vyhrál extraligu, odešel do Kontinentální ligy a v Minsku letos načal šestou sezonu. Jenže v minulém týdnu běloruský tým oznámil, že už s ním nepočítá.

V Třinci už Krajíček začal trénovat, do zápasů by rád naskočil co nejdříve. "Do pátku je docela daleko. Uvidíme, jak se budu cítit a jak rozhodnou trenéři. Momentálně cítím drobné tréninkové manko, deset dnů jsem neměl brusle na nohou, balili jsme s rodinou věci a stěhovali se zpátky do Česka. Rád bych hned v pátek nastoupil. Věřím, že to dobře dopadne," řekl Krajíček.

Je nám líto, video expirovalo.
Do Třince se vrací Krajíček, který skončil v Dinamu Minsk
Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články