Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Touchdown

Formu potvrdil Litvínov i Liberec, Karlovy Vary se dotáhly na Pardubice

Praha - Ve 23. kole prodloužily své úspěšné série týmy z Liberce a Litvínova, naopak Olomouc a Zlín padly popáté v řadě. Ve šlágru kola otočila Kometa duel proti vedoucímu Třinci a rozdíl mezi oběma kluby je už jen tříbodový. V přímém souboji se zase Karlovy Vary dotáhly po vítězství nad Pardubicemi právě na předposlední Východočechy, oba týmy ztrácí na desátou Plzeň šest bodů.

Utkání Kometa Brno - Oceláři Třinec
zdroj: ČTK autor: Šálek Václav

Karlovy Vary - Pardubice 4:3

Hokejisté Karlových Varů porazili v utkání 23. extraligového kola Pardubice 4:3. Hosté v gólové přetahované inkasovali jako první, pak vedli 2:1, následně vyrovnali na 3:3, ale na konci 48. minuty rozhodl duel svou druhou dnešní trefou útočník Denis Kindl. Domácí tak bodovali počtvrté za sebou, z toho třikrát vyhráli a pokaždé za tři body. Východočeši vyšli podruhé za sebou naprázdno a jsou před poslední Energií jen díky lepšímu skóre.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Pardubice

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/344151-pretahovanou-dvou-nejhorsich-tymu-nakonec-vyhraly-vary/)

Litvínov - Plzeň 2:0

Zimní stadion Ivana Hlinky je od třetího domácího utkání sezony nedobytnou tvrzí. Ve 23. kole hokejové extraligy si Verva před svými fanoušky připsala další vítězství, tentokrát 2:0 nad Plzní. Góly Severočechů vstřelil Josef Stříbrný a Miloslav Hořava. Čisté konto vychytal díky dvaceti úspěšným zákrokům Jaroslav Janus. Litvínov nepřenechal svému soupeři žádný bod ani ve druhém vzájemném souboji.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Plzeň

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/344157-litvinov-vyhral-doma-pojedenacte-v-rade-plzen-zdolal-2-0/)

Vítkovice - Liberec 0:2

Vítězná série libereckých hokejistů čítá již deset utkání. Jubilejní triumf si Bílí Tygři připsali na ledě Vítkovic, kde vyhráli 2:0. Rozhodující trefu zaznamenal v přesilové hře reprezentační obránce Radim Šimek. Úřadující šampioni tak domácím částečně oplatili nedávné vyřazení z Ligy mistrů a zásluhou lepšího skóre přeskočili v tabulce druhý Litvínov.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Liberec

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/344152-liberecka-masina-vali-dal-tentokrat-uradovala-ve-vitkovicich/)

Zlín - Chomutov 1:2

Hokejisté Zlína podlehli ve 23. kole extraligy Chomutovu 1:2 a připsali si pátou porážku za sebou. Piráti vedli v průběhu zápasu 2:0 a ukončili šestizápasovou sérii porážek z arén soupeřů. Vítězný gól si připsal útočník Michal Poletín.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Chomutov

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/344154-zlin-tentokrat-nestacil-na-chomutov-a-prohral-popate-za-sebou/)

Hradec Králové - Olomouc 3:2

Hokejisté Hradce Králové přerušili sérii domácích proher a napotřetí zvítězili, když přetlačili Olomouc 3:2. Východočeši tak zaznamenali teprve druhé vítězství z posledních pěti zápasů. Ve velké krizi jsou Hanáci, kteří soupeřům podlehli popáté v řadě. Hvězdou utkání byl Jaroslav Bednář, který si připsal dva body za gól a nahrávku.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Olomouc

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/344166-olomouc-padla-popate-za-sebou-tentokrat-v-hradci-kralove-2-3/)

Kometa Brno - Oceláři Třinec 3:2 sn

V pikantním extraligovém souboji 23. kola došlo na střet těžkých vah. Kometa vrátila Třinci porážku z první čtvrtiny ročníku, když v domácím prostředí přehrála Oceláře 3:2 po samostatných nájezdech. Brňané zásluhou Kvapila dvakrát srovnali se Slezany krok, penaltový rozstřel rozhodl Vincour ve čtvrté sérii. Kometa se tak vyšvihla na druhé místo o tři body právě za vedoucí Třinec.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kometa Brno - Oceláři Třinec

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/344147-slagr-mezi-brnem-a-trincem-rozhodly-najezdy-vincour-prirkl-komete-bod-navic/)

Mladá Boleslav - Sparta Praha 3:4

Druhé vítězství za sebou si z ledu soupeře odvezli hokejisté pražské Sparty. Úterní triumf ve Zlíně (4:0) umocnili svěřenci Jiřího Kalouse těsným vítězstvím 4:3 v Mladé Boleslavi. Po druhé třetině měli čtyřbrankový náskok, který však málem ztratili. Třetí zásah domácího Orsavy ale přišel pozdě. Gólem a dvěma asistencemi přispěl k zisku plného počtu bodů kapitán Jaroslav Hlinka.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Sparta Praha

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/344159-mlada-boleslav-mohutne-dotahovala-se-spartou-nicmene-prohrala-3-4/)

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články