Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Liberec oslavil Prezidentský pohár vítězně, Sparta vstřelila 200. gól

Praha - Suverénní a rekordní vítěz základní části Liberec oslavil zisk Prezidentského poháru stylově, když si na závěr poradil s posledními Karlovými Vary 6:2. Nezahálela ale ani druhá Sparta, která vyhrála poosmé v řadě, vstřelila 200. gól v základní části a slavila vítězství nad Mladou Boleslaví, proti které otočila z 1:4 na 6:4. Rozhodnuto je o čtvrtfinálových dvojicích. Hradec se střetne s Mladou Boleslaví, kterou letos ani jednou v základní hrací době neporazil, Plzeň zase vyzve Olomouc. Zlín v předkole narazí na Třinec, Chomutov se utká s Kometou.

Branko Radivojevič s Prezidentským pohárem
zdroj: ČTK autor: Radek Petrášek

Hradec Králové - Pardubice 4:1

Důležitou výhodu domácího prostředí do čtvrtfinále play-off vybojovali hradečtí hokejisté. Hradec si v posledním utkání základní části poradil ve východočeském derby s Pardubicemi 4:1, ale jedná se tak trochu o Pyrrhovo vítězství. Místo toho, aby se Hradec střetl s Olomoucí, nad níž v každém letošním zápase vyhrál, narazí na Mladou Boleslav, kterou v základní části v normální hrací době ani jednou neporazil. Pardubice naopak nepřidaly důležité body do bojů v play-out. 

REPORTÁŽ, OHLASY A SESTŘIH Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/328377-hradec-kralove-pardubice)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Pardubice

Kometa Brno - Zlín 2:4

Ani v posledním vzájemném moravském derby mezi Kometou a Zlínem Berani neprohráli v základní hrací době. Brno předloňský mistr porazil 4:2, přičemž v utkání musel otáčet z 1:2. Zlín si tak pojistil sedmé místo pro předkolo play-off, kde se střetne s Třincem. Kometa zůstala devátá a čeká ji série s Chomutovem. 

REPORTÁŽ, OHLASY A SESTŘIH Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/328374-kometa-brno-zlin)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kometa Brno - Zlín

Litvínov - Vítkovice 2:1 PP

Pomyslné předkolo play-out zvládl lépe Litvínov, který otočil zápas s Vítkovicemi a zvítězil v prodloužení 2:1. Ostravané se do vedení dostali koncem druhé třetiny z přesilovky zásluhou Kováře. V polovině třetí části ale srovnal Lukeš po asistenci Hübla, v prodloužení si oba hráči role vyměnili a Hübl zařídil dva body z přesilovky. 

REPORTÁŽ, OHLASY A SESTŘIH Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/328376-litvinov-vitkovice)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Vítkovice

Čtvrtfinálové dvojice

Liberec - nejníže umístěný tým po základní části postupující z předkola
Sparta Praha - nejvýše umístěný tým po základní části postupující z předkola
Hradec Králové - Mladá Boleslav
Plzeň - Olomouc

Dvojice pro předkolo play-off

Zlín - Třinec
Chomutov - Kometa Brno 

Předkolo play-off začíná v pondělí 7. března, čtvrtfinále o týden později v pondělí 14. března.

 Plzeň - Chomutov 3:1

Povážlivě špatnou formu před play-off vykazovali plzeňští Indiáni, kteří před posledním utkáním základní části prohráli hned čtyři utkání v řadě. Proti Chomutovu ale vybojovali důležité vítězství 3:1, které jim zaručilo výhodu domácího prostředí ve čtvrtfinále proti Mladé Boleslavi. Chomutov naopak po porážce zůstává osmý a v předkole jej čeká Kometa Brno. 

REPORTÁŽ, OHLASY A SESTŘIH Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/328378-plzen-chomutov)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Chomutov

Sparta Praha - Mladá Boleslav 6:4

Parádní obrat na závěr základní části se podařil sparťanským hokejistům, kteří prohrávali s Mladou Boleslaví již 1:4, utkání ale nakonec ovládli poměrem 6:4. Sparta tak potvrdila skvělou fazonu před play-off, když vyhrála osmé utkání v řadě a navíc se jí podařilo překonat hranici 200 gólů v základní části. Naopak Boleslavi se nepodařilo udržet si páté místo, o které ji připravila i výhra Olomouce v Třinci. Bruslařský klub tak začne čtvrtfinálovou sérii na ledě Hradce Králové.

REPORTÁŽ, OHLASY A SESTŘIH Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/328379-sparta-praha-mlada-boleslav)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta Praha - Mladá Boleslav

Liberec - Karlovy Vary 6:2

Zisk Prezidentského poháru za suverénní vítězství v základní části extraligy oslavili Bílí Tygři vítězstvím 6:2 nad posledními Karlovými Vary. Liberec tak navýšil rekord v počtu získaných bodů na 118. O vítězství v posledním 52. kole se Severočeši velkou měrou zasloužili už v první třetině, kdy Západočechům nasázeli čtyři branky a poté již jen kontrolovali průběh utkání.

REPORTÁŽ, OHLASY A SESTŘIH Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/328375-liberec-karlovy-vary)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Karlovy Vary

Třinec - Olomouc 0:2

Nečekanou jízdu základní částí zakončila Olomouc vítězstvím na půdě Třince, odkud si odvezla tři body za výhru 2:0. Hanáci tak sezonu zakončili na pátém místě a ve čtvrtfinále play-off začnou na ledě Hradce Králové. Vítězství Moře přinesly slepené góly Húževky a Hermana na začátku druhé třetiny. Třinec se v předkole play-off utká se Zlínem. 

REPORTÁŽ, OHLASY A SESTŘIH Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/328380-trinec-olomouc)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Olomouc
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články