Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MČR v půlmaratonu

Litvínovská smršť připravila Hadamczikův pád, Sparta se přiblížila Liberci

Praha - Přestože Kometa Brno prohrála sedm z posledních osmi zápasů, takový debakl asi čekal málokdo. Předposlední Litvínov vypráskal Brňany na jejich ledě 6:1 a trenér domácích Alois Hadamczik ihned po utkání rezignoval. Liberec prohrál v Hradci vysoko 1:5, a Sparta se tak po pohodlném vítězství 6:1 nad Karlovými Vary dotáhla na Bílé Tygry na čele tabulky na rozdíl sedmi bodů. Potřetí v řadě naopak prohrál Zlín a přímý postup do play-off se mu tak vzdaluje.

Zklamání Komety Brno v utkání s Litvínovem
zdroj: ČTK autor: Václav Šálek

Kometa Brno - Litvínov 1:6

Černá série Komety pokračuje. Brno podlehlo na vlastním ledě předposlednímu Litvínovu vysoko 1:6 a zažívá jednu z nejhorších sérií za poslední roky. Z posledních osmi zápasů vyhrálo jediný zápas a stále se musí bát o místo v předkole play-off. Trenér Alois Hadamczik by tak nemusel dovést Brňany do play-off poprvé za poslední čtyři roky. Za Litvínov zářil Karel Kubát, který si připsal tři asistence.

REPORTÁŽ, OHLASY A SESTŘIH Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/327115-kometa-brno-litvinov)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kometa Brno - Litvínov

Hradec Králové - Liberec 5:1

Po pěti vítězných utkáních v řadě skončila série libereckých hokejistů, kteří na ledě Hradce Králové prohráli vysoko 1:5. Severočeši stačili jen srovnat gólem do šatny v první třetině, ten ale domácí nerozhodil, Hradec naopak rozhodl utkání výbornou druhou třetí třetinou. V prostřední části nastřílel tři branky, navíc Vampola nesnížil po neproměněném samostatném nájezdu. Hradec se tak bodově dotáhl na třetí Plzeň, naopak Sparta snížila náskok Bílých Tygrů na čele na sedm bodů.

REPORTÁŽ, OHLASY A SESTŘIH Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/327116-hradec-kralove-liberec)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Liberec

Mladá Boleslav - Zlín 3:1

Skvělá forma zlínských hokejistů, díky které Berani opustili spodní patra tabulky a bojují o přímý postup do play-off, se v posledních kolech zastavila. Zlín prohrál potřetí v řadě, tentokrát na ledě Mladé Boleslavi 1:3. Marušák sice v druhé třetině v přesilovce snížil na rozdíl jediného gólu, Urban ale rovněž v početní převaze rozhodl o vítězství Bruslařského klubu.

REPORTÁŽ, OHLASY A SESTŘIH Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/327112-mlada-boleslav-zlin)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Zlín

Sparta Praha - Karlovy Vary 6:1

Sparťanští hokejisté si zajistili další vysoké vítězství, když deklasovali poslední Karlovy Vary 6:1. Pražané se tak dotáhli na vedoucí Liberec na rozdíl sedmi bodů, o vítězství přitom rozhodli třemi góly v první třetině v rozmezí necelých dvou minut. V brance domácích poprvé nastoupil Kanaďan Danny Taylor. Energie tak nenavázala na letošní dvě výhry proti Spartě a po bezzubém výkonu zůstává poslední.

REPORTÁŽ, OHLASY A SESTŘIH Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/327117-sparta-praha-karlovy-vary)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta Praha - Karlovy Vary

Plzeň - Olomouc 3:2 SN

I když olomoučtí hokejisté prohráli 2:3 na ledě třetí Plzně, díky vybojovanému bodu si upevnili místo v první šestce. Olomouc posedmé v řadě bodovala, přestože přitom čtyřikrát prohrála, a na západě Čech nebyla daleko od výhry v normální hrací době. Tři minuty před koncem ale srovnal Kratěna a rozhodující nájezd proměnil v sedmé sérii Jakub Lev.

REPORTÁŽ, OHLASY A SESTŘIH Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/327114-plzen-olomouc)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Olomouc

Třinec - Pardubice 3:2 SN

Důležité dva body v boji o předkolo vybojoval Třinec proti Pardubicím. Oceláři zvítězili po samostatných nájezdech 3:2, a přestože jedenácté Vítkovice zvítězily v Chomutově, drží Třinec pohodlný náskok devíti bodů. O vítězství Slezanů mohly rozhodnout již dva slepené góly v druhé třetině, jenže Východočeši stačili do konce zápasu srovnat. V samostatných nájezdech ale dvěma povedenými pokusy zajistil výhru domácích Irgl.

REPORTÁŽ, OHLASY A SESTŘIH Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/327110-trinec-pardubice)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Pardubice

Chomutov - Vítkovice 3:5

Chomutovští hokejisté na domácím ledě nečekaně podlehli Vítkovicím 3:5. Ostravané dlouho prohrávali, čtyřmi brankami v řadě a povedenou třetí třetinou ale utkání otočili ve svůj prospěch a vybojovali tři body, které jim ještě mohou pomoci v boji o předkolo play-off. Chomutovu se naopak přímý postup vzdaluje, ani asistence suveréna kanadského bodování Romana Červenky k bodům nepomohla. 

REPORTÁŽ, OHLASY A SESTŘIH Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/327111-chomutov-vitkovice)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Chomutov - Vítkovice
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články