Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Olomouc zdemolovala Spartu, Liberec se dostal do devítibodového trháku

Praha - Extraliga se přehoupla za svou polovinu a přinesla hned několik nečekaných výsledků. Favorité v 27. kole klopýtali - Sparta prohrála v Olomouci vysoko 1:5 a Hanáci se díky tomu vyšvihli na druhou příčku v tabulce. Mladá Boleslav padla doma s Pardubicemi, které vyhráli potřetí z posledních čtyř zápasů, nečekané vítězství na ledě Plzně si v západočeském derby vybojovaly i Karlovy Vary. Na čele tabulky s již devítibodovým náskokem zůstává Liberec, který po nejdelších nájezdech sezony udolal Kometu.

Bitka v utkání Kometa Brno - Liberec
zdroj: ČTK autor: Václav Šálek

Olomouc - Sparta Praha 5:1

Jednoznačné vítězství 5:1 vybojovali hokejisté Olomouce nad Spartou a v tabulce se posunuli na skvělé druhé místo. Výhru Hanáků řídili dvěma brankami a asistencí Holec a Herman. Olomouc vedla již 4:0, než z přesilovky korigoval ve třetí třetině Procházka, tři minuty poté ale udeřili i domácí a završili tak vítězství nad pražským celkem. Olomouc vyhrála doma počtvrté v řadě, naopak Sparta se propadla na šestou příčku. 

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/324899-olomouc-sparta-praha)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Sparta Praha

Mladá Boleslav - Pardubice 2:4

Třetí tříbodové vítězství z posledních čtyř zápasů si připsaly Pardubice, když nečekaně zvítězily na ledě doposud druhé Mladé Boleslavi 4:2. Dvěma brankami se na vítězství Východočechů podílel Nahodil, tři asistence si připsal Marcinko. Pardubice se tak bodově vyrovnaly desátému Třinci, naopak Boleslav má na svém kontě třetí porážku v posledních pěti zápasech. 

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (%20http:/www.ceskatelevize.cz/sport/hokej/extraliga/324896-mlada-boleslav-pardubice)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Pardubice

Kometa Brno - Liberec 1:2 SN

Kvalitní utkání se spoustou dramatických momentů - bitkou, neuznaným gólem a nejdelšími nájezdy v sezoně - ovládl Liberec, který tak má na čele tabulky už devítibodový náskok. Páté vítězství v řadě si Bílí Tygři vybojovali na ledě Komety, když zvítězili až po deváté sérii samostatných nájezdů 2:1. Do vedení se dostali domácí po trefě Vondráčka ve druhé třetině, tři minuty poté ale srovnal Radivojevič, jenž se trefil i na začátku třetí části, branka ale nebyla uznána kvůli přihrávce rukou. Rozhodl tak až v deváté sérii nájezdů Michal Birner.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/324892-zive-kometa-se-ujala-vedeni-nad-libercem-ten-ale-zahy-srovnal)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kometa Brno - Liberec

Litvínov - Zlín 3:2 PP

Obhájce titulu z Litvínova se sice stále nezvedl ze dna tabulky, výhrou 3:2 nad Zlínem si ale zajistil čtvrté vítězství v uplynulých šesti zápasech. Litvínovští vedli již 2:0, Holíkova trefa a Ondráčkův zásah v oslabení ale Zlínu vybojoval alespoň bod. V poslední minutě prodloužení ale Hořava svým druhým zásahem v zápase rozhodl o tom, že na severu Čech zůstaly alespoň dva body. Zlín bodoval potřetí v řadě. 

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/324895-litvinov-zlin)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Zlín

Plzeň - Karlovy Vary 1:3

Nečekané vítězství 3:1 si na ledě Plzně vybojovali hokejisté Karlových Varů, kteří tak ihned po odchodu Radka Dudy zaznamenali první tři body. Na výhře Energie se dvěma brankami podílel Martin Bartek, který otevřel skóre utkání a potvrdil vítězství gólem do prázdné brány. Plzeň tak potvrdila, že se jí v poslední době příliš nedaří, jen jednou v uplynulých pěti zápasech zaznamenala výhru v základní části. 

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/324897-plzen-karlovy-vary)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Karlovy Vary

Třinec - Chomutov 4:3 SN

Oceláři si zajistili důležité vítězství nad nepříjemným soupeřem z Chomutova, když zvítězili 4:3 po samostatných nájezdech. Vítězství Třince se neurodilo lehce, Slezané se hned v úvodu utkání dostali do vedení, které navýšili na začátku prostřední části, poté ale třikrát během osmi minut zaúřadovali Severočeši a dlouho se zdálo, že míří za vítězstvím. Patnáct vteřin před koncem ale srovnal Plíhal a ve čtvrté sérii nájezdů rozhodl Luka. Třinec tak po třech porážkách konečně zvítězil.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/324894-trinec-chomutov)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Chomutov

Hradec Králové - Vítkovice 5:2

Už počtvrté v řadě neprohráli v základní hrací době hradečtí hokejisté, kteří v domácím prostředí přehráli Vítkovice 5:2. Ostravané byli dlouho vyrovnaným protivníkem a dvakrát snížili na rozdíl jediného gólu, bleskurychlá odpověď Ihnacaka na trefu Vandase na 2:3 ale hosty srazila a vítězství Východočechů potvrdil ve třetí třetině Bednář. 

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/324898-hradec-kralove-vitkovice)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Vítkovice
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články