Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ŠKODA CUP - Česká Kamenice

Liberec potvrdil vedení výhrou v Třinci, na dno klesl Litvínov

Praha – Hokejisté Liberce zvítězili v 19. kole na ledě trápícího se Třince 3:2 v prodloužení a nadále kralují průběžnému pořadí extraligy. Po shodném vítězství nad Vítkovicemi, ale v základní hrací době, se však Bílým Tygrům přiblížila na rozdíl tří bodů druhá Plzeň. Na poslední příčku klesl mistrovský Litvínov, který si utkání se Spartou předehrál už v říjnu. Zlín totiž dokázal uspět na ledě Pardubic a opustil dno tabulky. Kolo uzavře v úterý 24. listopadu dohrávka mezi Kometou Brno a Hradcem Králové.

Radost hokejistů Liberce v utkání s Třincem
zdroj: ČTK autor: Jaroslav Ožana

Oceláři Třinec – Bílí Tygři Liberec 2:3 PP

Třinec se ani pod vedením dočasných trenérů Reného Muchy a Marka Malíka neprobral a Liberci doma podlehl 2:3 v prodloužení. Ocelářům nestačilo ani vedení 2:0, Liberec je ve druhé půli utkání předčil po všech stránkách a obrat dokonal v 62. minutě vítězným gólem Branko Radivojevič.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlas utkání Třinec - Liberec

Škoda Plzeň – Vítkovice Steel 3:2

Plzeň porazila Vítkovice těsně 3:2 a připsala si pátou výhru z posledních šesti zápasů. Západočeši vedli v úvodu třetí části už 3:0, s Ostravany neztratili doma ani bod posedmé za sebou. Vítězný gól a asistenci si připsal v přesilovce zkušený útočník Ondřej Kratěna, hostům nepomohly ani dva zásahy Petera Ölveckého.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Vítkovice

Dynamo Pardubice – PSG Zlín 2:3

Hokejisté Zlína vyhráli na ledě Pardubic 3:2 a připsali si třetí výhru za sebou, díky čemuž se odlepili ode dna tabulky. Hosté v utkání vždy vedli, ale Dynamo dokázalo dvakrát srovnat. Ve 14. minutě si Zlín dokonce vzal vedení zpět během devíti vteřin. Remízový stav definitivně rozetnul v 56. minutě svou první brankou v extralize Maruna.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Zlín

Piráti Chomutov – HC Olomouc 2:0

Teprve druhou výhru z posledních šesti zápasů si připsal Chomutov, který zdolal Olomouc 2:0. Gólman Miroslav Kopřiva podruhé za sebou udržel doma čisté konto a celkově si připsal třetí nulu v sezoně. V dresu domácích se poprvé představil ruský obránce Pereťagin, který hrál v sezoně v KHL v Podolsku a v Chomutově je na zkoušce.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Chomutov - Olomouc

BK Mladá Boleslav – Energie Karlovy Vary 4:3 PP

I v devátém utkání v sezoně na svém kluzišti dokázali bodovat hokejisté Mladé Boleslavi, když porazili Karlovy Vary 4:3 v prodloužení. Rozhodující gól zaznamenal po vyrovnaném průběhu, kdy ani jeden ze soupeřů nevedl v utkání o více než jednu branku, kapitán David Výborný.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Karlovy Vary
Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články