Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Plzeň se vyšvihla na čelo, Hadamczik přemohl Růžičku

Praha - Na čelo tabulky hokejové extraligy se po 10. kole vrátili hokejisté Plzně, kteří si poradili s Mladou Boleslaví. Dál naopak pokračuje trápení mistrovského Litvínova, který prohrál potřetí v řadě a klesl už na 12. místo. V prestižním souboji nedávných reprezentačních koučů se radoval Alois Hadamczik, jehož Kometa zdolala Chomutov, vedený Vladimírem Růžičkou.

Vladimír Růžička a Alois Hadamczik
zdroj: ČTK autor: Šálek Václav

HC Kometa Brno - Piráti Chomutov 6:4 

Po dlouhé době se v přímém duelu utkaly dvě velké české trenérské osobnosti posledních let – Alois Hadamczik a Vladimír Růžička. V souboji trenérů, již se posledních deset let střídali na lavičce národního týmu, byl nakonec šťastnější Hadamczik, jehož Kometa porazila Růžičkův Chomutov 6:4. Dvě třetiny vyrovnaný duel rozhodl v začátku třetí části hodně diskutabilní faul Romana Červenky a následná branka Tomáše Vondráčka.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/322184-v-souboji-hadamczik-vs-ruzicka-se-radoval-brnensky-trener/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kometa Brno - Chomutov

HC Verva Litvínov - HC Dynamo Pardubice 1:2

Sérii tří porážek v řadě ukončili hokejisté Pardubic, když v 10. kole extraligy zvítězili na ledě Litvínova 2:1. Mistrovský Litvínov naopak prohrál potřetí za sebou a stále má na svém kontě jen jedno tříbodové vítězství z prvního kola. Litvínov tak v tabulce klesl na 12. místo za svého přemožitele. 

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/322208-mistrovsky-litvinov-dal-tape-nestacil-ani-na-pardubice/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Litvínov - Pardubice

HC Škoda Plzeň - BK Mladá Boleslav 3:1

Třetí výhra v řadě a hokejisté Plzně se mohou radovat z posunu na první místo extraligové tabulky. Plzeňští o výhře 3:1 nad Mladou Boleslaví rozhodli v přesilových hrách. Indiáni se v nich prosadili hned dvakrát. Středočeši poprvé za poslední tři zápasy odjíždějí z cizího kluziště bez bodového zisku. 

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/322193-plzensti-dal-vitezi-poradili-si-i-s-boleslavi/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Mladá Boleslav

Hradec Králové - PSG Zlín 2:1

Hokejisté Hradce Králové porazili v 10. kole extraligy Zlín 2:1 a po dvou zápasech se opět radovali z vítězství. Zlín naopak prohrál potřetí za sebou, na východě Čech mu k bodovému zisku nepomohla ani výrazná převaha ve třetí třetině.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/322197-hradec-s-uzdravenym-kacetlem-porazil-zlin-2-1/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Hradec Králové - Zlín

Bílí Tygři Liberec - HC Olomouc 0:1

Hokejisté Olomouce zvítězili na ledě vedoucího Liberce nejtěsnějším rozdílem 1:0 a bodově se na svého dnešního soupeře dotáhli. Hanáci potvrdili výtečnou formu a připsali si sedmé vítězství za sebou. Naopak Bílí Tygři poznali hořkost porážky po čtyřech vítězných duelech a zároveň zaznamenali první domácí porážku v sezoně.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/322190-olomouc-vyzrala-na-bile-tygry-proti-liberci-ji-stacil-jediny-gol/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Olomouc

HC Sparta Praha - HC Oceláři Třinec 7:5

Hokejisté Sparty vyhráli v repríze semifinále minulé sezony nad Třincem 7:5 a i po pátém domácím vystoupení v soutěži si drží neporazitelnost. Úřadující vicemistr si naopak připsal čtvrtou prohru z poslední pěti utkání. Gólem a dvěma asistencemi se podílel na úspěchu Sparty útočník Martin Réway.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/322185-hokejiste-sparty-v-prestrelce-porazili-trinec-7-5/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta - Třinec

HC Vítkovice Steel - HC Energie Karlovy Vary 6:1

Hokejisté Vítkovic zdolali Karlovy Vary 6:1 a potvrdili, že jsou po předchozí sérii čtyř porážek ve formě. Z posledních tří duelů neztratili ani bod při skóre 17:5. Doma Vítkovice zabraly po dvou prohrách a posunuly se na osmé místo. Energie vyšla potřetí v řadě naprázdno a klesla na poslední místo o skóre za Pardubice.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/322133-vitkovice-potvrdily-formu-karlovy-vary-zdolaly-6-1/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Vítkovice - Karlovy Vary
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články