Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Sparta dostala naloženo od Hradce, Slavia znovu vyhrála

Praha – Druhé vítězství v řadě si po mizerné sérii 16 porážek ze 17 zápasů připsali hokejisté Slavie a dokázali tak, že ještě nevzdávají boj o vyhnutí se baráži. Na dvanáctou Olomouc tak nyní Slavia ztrácí třináct bodů. Naopak favorit na titul Sparta si před desetitisícovou návštěvou vysloužila výprask 0:5. Z první čtyřky extraligových týmů podlehla i Kometa, která prohrála na ledě mistrovského Zlína 2:4 a Ševci se tak po dlouhé době dostali na místo zajišťující předkolo play-off. Lídři tabulky Třinec a Litvínov si zajistili pohodlná vítězství.

Hradecká radost
zdroj: ČTK autor: Vít Šimánek

Liberec - Slavia 1:3

Poslední Slavia zvítězila na ledě Liberce 3:1 a po předchozí sérii devíti porážek podruhé za sebou naplno bodovala. Dvěma góly to zařídil maďarský útočník János Vas. Bílí Tygři před vlastním publikem poprvé po osmi zápasech nebodovali a zaznamenali teprve druhou domácí prohru z posledních devíti duelů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Slavia

Reportáž, sestřih a ohlasy z utkání (//sport/hokej/299441-slavia-potvrdila-domaci-vyhru-i-na-lede-liberce/)

Zlín - Kometa Brno 4:2

Mistrovský Zlín zdolal Kometu Brno 4:2 a v repríze loňského finále na čtvrtý pokus poprvé v sezoně uspěl. Svěřenci trenéra Rostislava Vlacha se díky tomu posunuli do první desítky pro play-off. Dvěma góly přispěl k výhře útočník Robert Říčka. Kometa neuspěla poprvé po předchozích čtyřech vítězstvích.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy z utkání Zlín - Kometa Brno

Reportáž, sestřih a ohlasy z utkání (//sport/hokej/299451-zlin-vyhral-s-brnem-a-probojoval-se-do-desitky/)

Sparta Praha - Hradec Králové 0:5

Hokejisté Hradce Králové připravili Pražanům nejvyšší porážku v sezoně. Sparta vyšla popáté v ročníku střelecky naprázdno a vzdálilo se jí druhé místo tabulky, na Litvínov ztrácí sedm bodů. Na hradecké výhře se čtyřmi body za dvě branky a dvě asistence podílel Tomáš Mertl, který tak oslavil 500. zápas v nejvyšší soutěži. Brankář Ondřej Kacetl udržel premiérové čisté konto v sezoně.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy z utkání Sparta - Hradec Králové

Reportáž, sestřih a ohlasy z utkání (//sport/hokej/299456-hradec-uzemnil-spartu-na-jejim-lede-5-0/)

Vítkovice - Karlovy Vary 3:2

Vítkovičtí hokejisté porazili Karlovy Vary 3:2 a v souboji dvou uchazečů o účast v play-off si připsali tři cenné body. Vítězný gól zaznamenal dvanáct minut před koncem Peter Húževka. Západočeši v Ostravě potvrdili pozici zdaleka nejhoršího venkovního týmu soutěže a i přes obstojný výkon venku prohráli pošestnácté v řadě.

Reportáž, sestřih a ohlasy z utkání (//sport/hokej/299444-vitkovice-si-poradily-s-karlovymi-vary/)

Litvínov - Plzeň 4:1

Hokejisté Litvínova po osmé výhře z posledních devíti utkání se drží na druhém místě o 11 bodů za vedoucím Třincem. Třemi asistencemi se na tom podílel nejproduktivnější hráč soutěže Viktor Hübl.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy z utkání Litvínov - Plzeň

Reportáž, sestřih a ohlasy z utkání (//sport/hokej/299465-litvinov-zdolal-plzen-4-1-skodovku-nacal-ve-forme-hrajici-rucinsky/)

Olomouc - Třinec 2:4

Hanákům se v novém roce zatím vůbec nedaří. V sedmi zápasech předcházejících utkání s Třincem vybojovala Olomouc pouhé čtyři body a v posledním kole dokonce padla na ledě poslední Slavie. Bilance pokračovala i proti Ocelářům, kteří se dostali již do vedení 4:0, nakonec však ještě Olomouc alespoň zvládla korigovat na 2:4.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy hráčů z utkání Olomouc - Třinec

Reportáž, sestřih a ohlasy z utkání (//sport/hokej/299428-trinec-si-poradil-v-olomouci-a-vyhral-4-2/)

Pardubice - Mladá Boleslav 2:3

Hokejisté Mladé Boleslavi vyhráli v Pardubicích 3:2. Utkání bylo až do 55. minuty vyrovnané, načež výhru na stranu hostů strhl po individuální akci Tomáš Hyka. Expardubického brankáře Martina Růžičku v dresu hostů pětkrát zachránila branková konstrukce.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy z utkání Pardubice - Mladá Boleslav

Reportáž, sestřih a ohlasy z utkání (//sport/hokej/299457-mlada-boleslav-uspela-v-pardubicich-a-slavi-treti-vyhru-v-rade/)

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články